Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes aspira a guanyar el concurs del millor barri de Catalunya amb el veïnat d’Els Pins, promogut pel programa ‘Tot es Mou’ de TV3


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/16/2023 07:48:21 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes aspira a guanyar el concurs del millor barri de Catalunya amb el veïnat d’Els Pins, promogut pel programa ‘Tot es Mou’ de TV3

La periodista blanenca Fina Brunet ha fet d’ambaixadora del popular barri on va néixer al programa emès aquesta setmana

El veïnat d’Els Pins de Blanes aspira a ser el millor barri de Catalunya al concurs que impulsa el programa de TV3 ‘Tot es Mou’, on cada mes competeixen quatre veïnats d’arreu del país. Cada setmana la periodista Mireia Mallol –de l’equip del programa ‘Tot es Mou’- mostra els secrets, l’ànima i el producte estrella d’un barri de Catalunya després que a principis de mes ja es presenten les quatre opcions que hi haurà per votar.
Imatge Barri d'Els Pins
A final de mes, el barri més votat passarà a la final, on s’haurà de triar quin és el millor barri de Catalunya. El premi pel barri d’arreu del país que resulti escollit per votació serà que al final de la temporada del ‘Tot es Mou’, el darrer programa s’emetrà en directe des d’aquell veïnat. Hores d’ara, ja es pot votar pel barri d’Els Pins de Blanes a través d’aquest enllaç: https://www.ccma.cat/tv3/tot-es-mou/gent-del-barri-busquem-el-millor-barri-de-catalunya/interactiu/45033/Mireia Mallol entrevista a Fina Brunet en directe al programa
'Tot Es Mou' de dimecres passat
Per donar a conèixer el barri d’Els Pins i que els espectadors poguessin votar el millor barri de Catalunya, el passat dimecres la periodista del ‘Tot es Mou’ que volta per tot el país en aquesta recerca va poder comptar amb una ambaixadora d’excepció. La també periodista de TV3 Fina Brunet, nascuda i resident al popular i veïnat de Blanes.Mireia Mallol mostra a càmera una fotografia de Fina Brunet
quan era petita
Va ser així com l’audiència de TV3 i els blanencs i blanenques que encara no ho sabessin, van descobrir que la veïna d’Els Pins més televisiva –i, per afegit, una de les més apreciades i estimades tant al seu entorn com a Blanes- va ser la primera nena a qui van batejar a la recent estrenada Parròquia Sagrada Família, la que hi ha en aquest veïnat. Altres detalls que va explicar Fina Brunet és com vivia la gent del barri, on tothom es coneixia i s’ajudaven els uns als altres.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/16/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300