Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes i PIMEC Girona aposten per seguir afavorint el teixit empresarial a la ciutat


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/20/2023 07:30:10 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes i PIMEC Girona aposten per seguir afavorint el teixit empresarial a la ciutat

Han signat un conveni per promoure accions conjuntes que afavoreixin el desenvolupament de les micro, petites i mitjanes empreses i persones autònomes, així com la creació d’ocupació

L’Ajuntament de Blanes i PIMEC Girona han signat un conveni de col·laboració que dóna continuïtat a la relació entre l’administració local i la patronal. Un dels principals objectius és potenciar l’activitat econòmica, així com la generació d’oportunitats per a les micro, petites i mitjanes empreses, així com les persones autònomes de Blanes.Àngel Canosa, alcalde de Blanes, i Pere Cornellà, president de PIMEC Girona,
durant l'acte de signatura del conveni
Una altra prioritat, conseqüència d’aquesta suma d’esforços entre PIMEC i el consistori blanenc, és la creació d’ocupació al municipi, on hi ha una diversitat de sectors econòmics que hi conviuen. La signatura del conveni l’han encapçalat l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el president de PIMEC Girona, Pere Cornellà.Els han acompanyat el tinent d’alcalde de Turisme, Promoció de la Ciutat, Comerç i Empresa, Albert Sanz, així com tècnics de les dues institucions. L’acte celebrat a mitjans de setmana es va acollir al Despatx d’Alcaldia, on el batlle i el president de l’entitat van intercanviar impressions respecte l’actual situació tant social com econòmica pel que fa a la creació d’oportunitats amb futur.Val a dir que el conveni inclou el compromís de promoure la transformació digital, la sostenibilitat i l’autoocupació. A més a més, la patronat i el consistori blanenc està previst que duguin a terme accions de promoció i foment de la cultura de la formació al llarg de la vida, desenvolupant accions específiques segons les necessitats dels diferents col·lectius.L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, ha coincidit amb el president de PIMEC Girona en què un dels pilars per garantir un futur estable als més joves és la formació, i en aquest sentit ha parlat del projecte que hi ha de crear un nou Centre de Formació que generi aquestes oportunitats. Per la seva banda, Pere Cornellà ha valorat la renovació del conveni, que dóna continuïtat al què ja es va firmar fa tres anys, com una gran oportunitat perquè les micro, petites i mitjanes empreses, ja que afavorirà el seu creixement i, en última instància, contribuirà a millora la seva competitivitat.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/20/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300