Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 400 persones participaran aquesta setmana a Blanes en la 28a Mostra de Teatre dels instituts gironins


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/24/2023 11:26:17 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Més de 400 persones participaran aquesta setmana a Blanes en la 28a Mostra de Teatre dels instituts gironins

S’allotjarà al Teatre de Blanes del 26 al 28 d’abril amb la participació de 14 centres educatius, i com a cloenda el Grup Jove del Galliner oferirà l’obra ‘Pedra, paper, pistola’

Una vegada més, durant tres dies Blanes acollirà una nova edició d’un esdeveniment plenament consolidat, una nova edició de la Mostra de Teatre de l’Ensenyament Públic Secundari de les comarques gironines, que tindrà lloc del 26 al 28 d’abril, és a dir: de dimecres a divendres. Enguany s’avança un mes en relació a la celebració de l’any passat, quan va tenir lloc a les acaballes de juny.Alumnes de l'Institut Serrallarga, durant la representació
que van presentar a la Mostra de Teatre del 2022
L’organització va a càrrec del Seminari del Professorat de Teatre de les Comarques Gironins, i no tan sols es tracta de poder gaudir d’una pinzellada de les representacions que s’han estat assajant als respectius centres escolars durant tot el curs. És una oportunitat de poder compartir experiències amb estudiants de diferents municipis que coincideixen a Blanes durant els tres dies que s’allarga.

XXVIII Mostra de Teatre dels Instituts de Comarques Gironines

Aquest 2023 ja s’haurà arribat a la 28a edició de la mostra, i aplegarà més de 400 participants sumant alumnes, professors i professores, així com monitors i monitores que els acompanyaran durant l’esdeveniment. Hi haurà 16 representacions de 14 centres educatius, procedents de les següents de diverses poblacions.Acte Institucional Mostra 2022
Així, hi ha alumnes que són de Blanes (INS Serrallarga); Palafrugell (INS Frederic Martí i Carreras); Camprodon (INS Germans Vila Riera); Figueres (INS Narcís Monturiol i INS Alexandre Deulofeu); Ripoll (INS Abat Oliba); Banyoles (INS Josep Brugulat i INS Pla de l’Estany); l’INS de Celrà; Lloret de Mar (l’IE Lloret i l’INS Rocagrossa); Sant Feliu de Guíxols (INS Sant Elm); i l’INS de Sarrià de Ter.Igual que en anteriors edicions, també participarà un centre de Cerdanyola del Vallès, l’Institut Banús, i es comptarà amb una aportació molt especial. Es tracta de la representació que oferiran el darrer dia de la mostra el Grup Jove del Galliner amb la peça titulada ‘Pedra, Paper, Pistola’. Serà a les 4 de la tarda, i tot seguit es farà l’acte de cloenda que posarà punt i final a la mostra.L’activitat s’encetarà dimecres a les 10 del matí amb la primera de les representacions, que s’aniran succeint les següents hores, durant el matí i a la tarda. L’endemà dijous l’activitat seguirà amb més actuacions fins ¾ de 3 de la tarda, quan hi haurà la Inauguració Oficial amb les autoritats, reprenent-se a la tarda i continuant l’endemà divendres fins la cloenda de ¾ de 5 de la tarda.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/24/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300