Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes celebra demà dijous el penúltim ple del mandat


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/26/2023 08:10:22 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes celebra demà dijous el penúltim ple del mandat

Inclou 11 punts a l’ordre del dia, entre ells l’aprovació provisional d’una modificació dels pressupostos 2023, i es tancarà amb l’habitual torn de Precs i Preguntes

Aquest proper dijous, 27 d’abril, l’Ajuntament de Blanes celebrarà el penúltim ple del present mandat, que abasta des del 2019 fins al 2023, coincidint amb les eleccions municipals que donaran pas al Ple d’Investidura del mes de juny, amb la formació del govern 2023-2027. La sessió que s’ha convocat per demà a les set del vespre inclourà un total d’11 punts a l’ordre del dia.Ple Municipal 30 de març
Cronològicament, els cinc primers serviran per aprovar l’acta de l’anterior sessió del 30 de març, així com per donar compte de les resolucions d’Alcaldia i altres òrgans delegats, així com de la Junta de Govern Local. El sisè punt serà el primer en què s’entrarà en debat, i on es proposarà aprovar provisionalment la modificació del Pressupost Municipal vigent.

Després es porten a l’aprovació els estatuts de l’associació de municipis que conformen l’Espai Agrari de la Baixa Tordera, i els dos punts seguits debatran declarar d’interès públic sengles obres de rehabilitació i reparació. D’una banda, es tracta dels treballs que es volen fer als edificis situats a l’entrada del Jardí Botànic Marimurtra, i de l’altra de diverses millores que cal fer a l’Escola d’Educació Especial Ventijol.

El desè punt a l’ordre del dia és una moció presentada per Ciutadans per a la creació d’una zona habilitada per a gossos a la platja, i per últim –com és habitual als plens de caràcter ordinari- hi haurà l’apartat de Precs i Preguntes. Després d’aquesta sessió, la següent de caràcter ordinari que haurà inclòs aquest mandat tindrà lloc el 25 de maig. Posteriorment es convocarà un ple extraordinari durant el qual es lliuraran les Fonts Gòtiques als regidors i regidores que no repeteixin al proper mandat, en reconeixement a la feina feta.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/26/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300