Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull aquest cap de setmana el Campionat FitKid® d’Espanya, que suma dansa i acrobàcia


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/27/2023 07:15:08 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de Blanes (sports)Blanes acull aquest cap de setmana el Campionat FitKid® d’Espanya, que suma dansa i acrobàcia

Organitzat del 29 d’abril a l’1 de maig amb el suport de l’Ajuntament, la competició s’espera que aplegui unes 5.000 persones, entre ballarins i ballarines, tècnics i acompanyants

La Ciutat Esportiva Blanes acollirà el proper cap de setmana, del 29 d’abril a l’1 de maig, el Campionat FitKid® d’Espanya 2023, organitzat per l’entitat homònima. Serà una gran festa de la dansa més espectacular, que s’espera que aplegui a la ciutat on comença la Costa Brava unes 5.000 persones sumant ballarins i ballarines, tècnics i famílies de clubs i escoles de dansa d’arreu de l’estat espanyol.Campionat FitKid 2022 - Imatges: FitKid®
L’esdeveniment farà el seu tret de sortida divendres al vespre, amb la inauguració oficial. FitKid® va néixer l’any 1994 -aviat farà dues dècades- de la mà d’Alicia López, i denomina la combinació dintre la dansa i l’acrobàcia que provoca que el resultat sigui un autèntic show. Participaran ballarins i ballarines de totes les edats en diferents categories: baby, kid, júnior, adult i prèmium.S’aplegaran en diferents modalitats: solista, duo, grup, equips i produccions, segons els components de les coreografies. A banda de competir en FitKid®, també ho faran en Dance Show (resultat de la fusió entre contemporani i jazz), Fantasia (que suma danas i interpretació) i Dansa Urbana. La competició es durà a terme e manera simultània en dos escenaris perfectament condicionats perquè tots i totes les ballarines i ballarins llueixin sobre la pista.
Ara bé, més enllà de la indiscutible qualitat de les seves actuacions, les competicions FitKid® també són una gran oportunitat per crear vincles entre companys i companyes d’altres clubs. Sobretot, també hi ha un component de gran vàlua: fomentar els valors de fairplay i companyonia, respecte i la passió per la dansa que els uneix a totes i a tots.La gran festa FitKid® arriba aquest 2023 per primera vegada a Blanes amb 2.000 ballarins i ballarines que mesuraran el seu talent, alhora que comparteixen la mútua estimació per aquest art. Els tres primers classificats de cada torneig guanyaran una plaça per poder participar a la IDF World Dance Championship organitzada per la International Dance Federation que se celebrarà l’any vinent, al 2024, i de la qual encara no se sap la seu.Data de realització: 04/27/2023 | Data de la darrera actualització: 04/27/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300