Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes celebrarà dimarts un Ple Extraordinari per sortejar els membres de les meses electorals


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/01/2023 07:36:38 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EscutLat_VermellL’Ajuntament de Blanes celebrarà dimarts un Ple Extraordinari per sortejar els membres de les meses electorals

Tindrà lloc a ¼ de 9 del matí a la Sala de Plens i, com totes les sessions, serà obert a l’assistència de públic

Tot just cinc dies més tard que hagi tingut lloc el ple ordinari del mes d’abril, l’Ajuntament de Blanes ha convocat una nova sessió que, en aquest cas, és de caràcter extraordinari. Es tracta d’un requisit que s’ha de fer en cada contesa electoral: el sorteig per escollir els i les membres que hauran de formar part de les meses electorals pel 28 de maig, els comicis municipals.Ple 27 d'abril, dijous passat
Cal cobrir les 40 meses que hi haurà repartides en 19 Col·legis Electorals repartits arreu de Blanes. El ple tindrà lloc, doncs, demà dimarts 2 de maig a ¼ de 9 del matí, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes. Com totes les sessions plenàries, serà obert a l’assistència de públic, i també serà transmès en directe a través de les xarxes socials institucionals.Data de realització: 05/01/2023 | Data de la darrera actualització: 05/01/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300