Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes escalfa motors per a les Eleccions Municipals del 28 de Maig de 2023


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/02/2023 08:51:39 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut de l'Ajuntament de BlanesBlanes escalfa motors per a les Eleccions Municipals del 28 de Maig de 2023

L’Ajuntament de Blanes ha celebrat aquest matí un ple extraordinari per escollir els càrrecs de les 40 meses electorals pels comicis locals que tindran lloc d’aquí a 26 dies

A primera hora del matí d’avui dimarts 2 de maig l’Ajuntament de Blanes ha celebrat una sessió plenària extraordinària per preparar-se per la contesa electoral que tindrà lloc d’aquí a 26 dies. Es tracta de les Eleccions Municipals que se celebraran el 28 de maig. Com cada vegada que es convoca un nou procés electoral, el consistori ha fet un ple extraordinari a ¼ de 9 del matí.Ajuntament de Blanes, aquest matí
La sessió ha tingut un únic punt a l’ordre del dia: fer el sorteig per designar les persones que han de formar part de les meses per les eleccions del 28 de maig. Per poder cobrir les 40 meses que hi haurà repartides en 19 Col·legis Electorals que hi ha arreu del municipi s’han hagut d’escollir un total de 360 persones. Com de costum, el ple d’avui ha estat molt breu, ja que la operació per designar els membres de les meses es fa mitjançant un programa informàtic que contribueix a agilitzar el procediment.

Reunió informativa amb tots els membres de les meses el 23 de maig

S’han triat 9 persones per a cadascuna de les 40 meses: tres són pels càrrecs titulars de president, primer i segon vocals, i les altres sis són per tenir disponibles dos possibles suplents davant la possibilitat que faci falta haver de cobrir cadascun dels tres càrrecs. És adir; hi ha un titular i dos suplents per a cadascun pel president i els dos vocals de cada mesa. Al llarg dels propers dies, els ciutadans i ciutadanes que hagin estat escollides al sorteig rebran una notificació de la JEZ, Junta Electoral de Zona.En cas que alguna de les persones escollides hagi de recórrer –és a dir, que el 28 de Maig no pugui exercir la designació per al qual se l’ha triada- s’ha de fer a través de la JEZ de Santa Coloma de Farners, que s’encarregarà de resoldre totes les al·legacions que es presentin. L’Ajuntament de Blanes ha organitzat una reunió informativa per a tots els membres que han estat escollits perquè formin part de les meses, una trobada que tindrà lloc al Teatre de Blanes el dimarts 23 de maig a les sis de la tarda.

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 05/02/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300