Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El showman i pallasso internacional Nanu Ferrari actua a Blanes a benefici de la Fundació Joan Petit-Nens amb Càncer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/05/2023 07:39:51 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

JoanPetitEl showman i pallasso internacional Nanu Ferrari actua a Blanes a benefici de la Fundació Joan Petit-Nens amb Càncer

La funció solidària es farà al Teatre de Blanes el diumenge 7 de maig a 2/4 de 6 de la tarda, i compta amb la col·laboració del Grup Rialles Blanes amb motiu del seu 40è aniversari

Diumenge vinent, 7 de maig, el Teatre de Blanes acull una funció solidària amb nom propi, i a més a més per una causa directament relacionada amb el públic principal a qui va destinada. El showman i pallasso internacional Miguel Vidal, conegut professionalment com Nanu Ferrari, amb 40 anys de veterania acumulada, actuarà a benefici de la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer.Nanu Ferrari
Part de la seva carrera professional l’ha desenvolupat a Hollywood i Las Vegas, on va poder treballar amb Quentin Tarantino, Meryl Streep, Ben Stiller, Robert Redford, Andy García i Demy Moore, entre d’altres. L’espectacle que portarà a Blanes diumenge vinent es titula ‘Chikaka Magic Xou’, i no cal dir que encisarà principalment als seus principals destinataris, la canalla, però també als seus acompanyants, que gaudiran d’un enginy que l’han fet conegut arreu.En l’organització de la gala també col·labora el Grup Rialles Blanes amb motiu del seu 40è aniversari. Els seus voluntaris i voluntàries contribuiran a què l’experiència sigui encara més extraordinària, propera i entretinguda, a l’estil dels espectacles que ofereixen periòdicament coincidint amb els caps de setmana.

Precisament val a dir que la funció benèfica del proper diumenge començarà a la mateixa hora en què solen començar els espectacles de Rialles, a 2/4 de 6 de la tarda, i les entrades es venen a 10€. La venda anticipada es fa a través de l’enllaç https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/566-pallasso-nanu-ferrari.html o bé presencialment una hora abans que comenci la representació.

Data de realització: 05/05/2023 | Data de la darrera actualització: 05/05/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300