Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes celebra diumenge la IX Trail Selva Marítima, que inclou com a novetat un recorregut d’11 Km afegit al de 22 km que es feia fins ara


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/05/2023 02:35:19 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes celebra diumenge la IX Trail Selva Marítima, que inclou com a novetat un recorregut d’11 Km afegit al de 22 km que es feia fins ara

Organitzada pel Grup Fondistes Blanes, la cursa llarga sortirà des de Tossa i la curta des de Lloret, totes dues a les 9 del matí

El proper cap de setmana Blanes acollirà l’arribada de la IX Trail Selva Marítima, que enguany inclou una destacada novetat pels amants d’aquesta modalitat que posa a prova la perícia de les corredores i corredors que afronten el repte. Durant les vuit primeres edicions s’havia fet una cursa llarga, de 22 km de recorregut, que cobria la distància entre Tossa i Blanes passant per Lloret.Trail Selva Marítima 2022
A partir d’ara s’ha introduït una nova modalitat amb un recorregut més curt, d’11 km, que unirà la veïna població de Lloret amb Blanes. Totes dues es disputaran diumenge vinent, 7 de maig, i sortiran a la mateixa hora, les 9 del matí, des de les respectives poblacions. L’arribada serà al Passeig de Mar, on al llarg del matí s’anirà fent la rebuda dels corredors i corredores.
Primera classificada i primer classificat en la Trail 2022
La Trail Costa Brava es defineix com una cursa de muntanya arran de mar, ja que justament aquest és un dels seus atractius: recórrer la distància entre Tossa, Lloret i Blanes, en les dues respectives modalitats, vorejant principalment la línia de la costa. L’organitza el Grup Fondistes Blanes amb el suport dels tres ajuntaments per on transcorre el recorregut. Com és habitual, tots i totes les participants disposen de diversos incentius a banda del sol plaer de participar en una cursa on la natura en el seu estat més salvatge és la principal protagonista.

Previsió d’un màxim de 500 participants sumant les dues modalitats

L’organització ha fixat el topall pel nombre màxim de persones inscrites en 500 corredors, sumant els 300 que faran el recorregut de la distància més llarga, i els 200 que faran la més curta. Un cop s’hagi formalitzat la inscripció per participar a la cursa a través de l’enllaç http://www.fondistesblanes.cat/TRAIL-SELVA-MARITIMA/INSCRIPCIONS/ l’entrega de dorsals es començarà a fer presencialment un dia abans de la cursa.Tres primeres classificades Trail 2022
Més concretament, serà el dissabte, de 17 a 20 h al Passeig de Mar, a l’alçada del Carrer Ample, o bé el mateix diumenge de 7’30 a 8’45 h a l’Estació d’Autobusos de Tossa en el cas de la cursa de 22 km, o a la sortida de Lloret de Mar per d’11 km de distància. La majoria de persones inscrites són d’arreu del territori gironí i poblacions properes, però també procedents de més lluny.

El recorregut de la ‘Trail Selva Marítima’ posa a prova constantment als atletes més experimentats. Per això, no és apta per a qui no estigui acostumat a aquest tipus de curses abruptes, amb desnivells que poden acabar resultant un autèntic trenca-cames. Els i les runners travessaran cales i vistes paradisíaques, platges, penya-segats, roques i els dos jardins de Blanes: el Tropical Pinya de Rosa i el Botànic Marimurtra, amb l’oportunitat de poder gaudir la Costa Brava des del seu costat més salvatge.Primers classificats Trail 2022
Tindran premi les tres primeres dones i els tres primers homes de cadascuna de les dues curses. Val a dir per últim que per facilitar l’accés dels corredors fins a Tossa de Mar o Lloret de Mar, l’organització posa a disposició un servei de bus per anar únicament de Blanes a Tossa o de Blanes a Lloret de Mar. El servei s’iniciarà a les 7 del matí i finalitzarà a les 8 del matí, i cal contractar-lo pel preu de 3 € a través de l’enllaç http://www.fondistesblanes.cat/Data de realització: | Data de la darrera actualització: 05/05/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300