Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Josu Urrestarazu i Elia Ferrer guanyen la IX Trail Selva Marítima 2023 de 22 km Tossa-Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/08/2023 08:54:11 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Josu Urrestarazu i Elia Ferrer guanyen la IX Trail Selva Marítima 2023 de 22 km Tossa-Blanes

Per la seva banda, Marc Valls i Luna Martí s’han imposat en la nova modalitat d’11 km de Lloret-Blanes. Hi ha hagut un total de 500 participants

Ahir diumenge va tenir lloc la IXa Trail Selva Marítima 2023, organitzada pel Grup Fondistes Blanes amb el suport de l’Àrea d’Esports i la Policia Local de Blanes, comptant a més a més amb la col·laboració dels respectius ajuntaments per on passa la prova: Tossa i Lloret de Mar. Aquest any s’ha pogut gaudir un nou al·licient incorporat com a novetat.IX Trail Selva Marítima, diumenge al migdia
I és que, igual que ja s’ha estat fent en d’altres esdeveniments runners que s’organitzen a Blanes, la cursa s’ha desdoblat amb una nova modalitat que, en aquest cas, ha significat escurçar part del recorregut de la trail original. Així, ara es pot triar el tram més llarg, que uneix Tossa de Mar amb Blanes, de 22 Km, o bé apuntar-se a un altre de més assequible.

I ho diem així, amb ironia, perquè cal no deixar de banda mai que estem parlant d’una trail i, per tant, no és apta per a qui les cames li facin figa sovint perquè és el primer que pateix aquest tipus d’esdeveniments. Casuístiques a banda, però, és prou interessant la novetat aportada pel Grup Fondistes, que aquest 2023 ha estrenat el nou recorregut més curt, d’11 km, entre Lloret de Mar i Blanes.Sortida IX Trail Selva Marítima, Cursa 11 km Lloret de Mar-Blanes
Per això, ahir al matí enlloc d’un tret de sortida, n’hi van haver dos de simultanis a la mateixa hora, les 9 del matí, tant des de Tossa de Mar com des de Lloret de Mar, amb un mateix objectiu: Blanes. En total, sumant les dues modalitats, van inscriure’s a la IX Trail Selva Marítima 500 corredors i corredores: 300 a la distància llarga de 22 km, i els altres 200 runners a la nova modalitat d’11 km.

Josu Urrestarazu i Elia Ferrer guanyen la IX Trail Selva Marítima de 22 km

En la categoria d’homes, la IX Trail Selva Marítima en la modalitat clàssica dels 22 km de distància l’ha guanyat Josu Urrestarazu Garcia, del Club Idiazabal-Aseplan, qui va invertir 2’01’11 hores en fer el recorregut des de Tossa fins a Blanes. En segon lloc s’ha situat Albert Puig Dalmau, del Club Bescanó Corre, amb un temps de 2’06’48 hores, i en tercera posició Oriol Lario Devesa, del CE Ironwill BCN, que va fer el recorregut en 2’07’18 hores.

Tres primers classificats i classificades a la Cursa de 22 km Tossa de Mar-Blanes
Per la seva banda, en dones la més ràpida ha estat Elia Ferrer Alcaide, corredora independent, que va cobrir la distància en 2’43’21 hores. La segona posició l’ha assolit Natàlia Martínez Camps, de Myrmidons Team, que va fer el recorregut en 2’50’56 hores, i la tercera plaça ha estat per a Carolina Sánchez Ber, del Club Excursionista Les Peülles del Montsec, amb un temps de 2’54’ 40 hores.

Marc Valls i Lluna Martí guanyen la nova modalitat de la trail, d’11 km

Respecte la novetat d’aquest 2023, la nova modalitat dels 11 km de distància entre Lloret de Mar i Blanes, el podi en homes l’ha encapçalat Marc Valls Huerva, que va cobrir el recorregut en 50’50 minuts, seguit en segona posició per Emilio Monge Ortega amb un temps de 50’54 minuts. Tots dos corredors són independents, no pertanyen a cap club. La tercera posició l’ha assolit Xavi Blázquez Gómez, del Grup Fondistes Blanes, amb un temps de 51’49 minuts.
Tres primeres classificades i tres primers classificats
Cursa 11 km Lloret de Mar-Blanes
El podi en dones dels 11 km l’ha encapçalat en primera posició Lluna Martí Aragonès, del Montpalau Team, amb un temps de 1’03’53 hores. La segona plaça l’ha guanyat Cristina Ugart Diz, del Safir Team, qui va invertir 1’04’44 hores en cobrir la distància. Per últim, la tercera plaça ha estat per a Raquel Carbó Solis, corredora independent, amb un temps de 1’04’52 hores.Una de les 4 entregues de premis que es van fer de les
quatre classificacions
L’entrega de premis a les tres primeres corredores i corredors classificats en totes dues modalitats de 22 km i 11 km la van encapçalar ahir al migdia el regidor d’Esports, Carlos Garzon, acompanyat del president del Grup Fondistes Blanes, Joan Muñoz, així com per d’altres regidors de l’Ajuntament de Blanes. L’acte es va fer ben bé al costat del recinte d’arribada dels corredors i corredores, on van poder anar recuperant forces conforme arribaven al Passeig de Mar.A la seva disposició hi havia un complert assortiment d’entrepans, begudes i altres complements com ara fruita i fruits secs, després que al llarg del recorregut entre Tossa i Blanes hi havia situats diversos punts d’avituallaments líquids i sòlids. A banda de les fantàstiques vistes de la Costa Brava en el seu estat més pur, dos dels indrets més emblemàtics que travessen els corredors i corredores és el Jardí Botànic Marimurtra, així com el Jardí Tropical Pinya de Rosa.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 05/08/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300