Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nau4 Espai Jove reprèn l’activitat el 15 de maig amb diversos tallers gratuïts, tardes artístiques i tardes de jocs


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/09/2023 09:44:55 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGONau4 Espai Jove reprèn l’activitat el 15 de maig amb diversos tallers gratuïts, tardes artístiques i tardes de jocs

Estan destinats a joves de 12 a 29 anys i s’allargaran fins al 16 de juny. Inscripcions: https://linktr.ee/nau4_espaijove?fbclid=PAAabjdvtfnSi9vvK9EX6wRVPi2XnBLsnyjnYv_ntCiz7w-JowQUfpS4Syt8Y

A partir de la setmana vinent Nau4 Espai Jove el Casal Jove de l’Ajuntament de Blanes, reprendrà l’activitat amb diverses propostes gratuïtes, adreçades a joves de 12 a 29 anys d’edat. El nou equip de dinamització ha preparat una nova programació dels tallers de primavera que s’aniran encetant al llarg de la setmana vinent, el 15 de maig, i està previst que finalitzin a mitjans del proper mes de juny.Al llarg de la setmana s’han organitzat diversos tallers de contingut prou ampli, que tindran lloc a les tardes-vespres al mateix local situat a la zona industrial. Els dilluns es fa Hip hop, des de 2/4 de 6 de la tarda fins les 7 del vespre, per passar una bona estona i gaudir ballant. Els qui s’apuntin a aquesta activitat podran demostrar el seu talent o bé perfeccionar-lo en cas que ja s’hi hagin iniciat.

Les tardes dels dimecres hi ha dos tallers. El primer és de Teatre, i s’impartirà a partir de les 5 de la tarda fins les 7 del vespre. Es tracta d’aprendre com treure rendiment a l’expressió corporal i iniciar-se en el món de la interpretació. Per la seva banda, l’altra activitat és sobre Dibuix Manga, i es farà des de 2/4 de 6 de la tarda fins 2/4 de 8 del vespre. S’ensenyarà a com utilitzar les diferents tècniques de proporció, volum i moviment, entre d’altres.Els dijous, des de 2/4 de 7 de la tarda fins les 8 del vespre, s’impartirà Defensa Personal, per aprendre a defensar-se amb diferents tècniques i moviments. Totes les activitats són gratuïtes, i només cal fer inscripció prèvia pels a través de l’enllaç https://linktr.ee/nau4_espaijove?fbclid=PAAabjdvtfnSi9vvK9EX6wRVPi2XnBLsnyjnYv_ntCiz7w-JowQUfpS4Syt8Y

Per contra, on no cal cap inscripció és a les ‘Tardes Artístiques’ i a les ‘Tardes de Jocs’. Els dilluns, dimecres, dijous i divendres, des de les 5 i fins les 8 del vespre, hi haurà ‘Tardes de Jocs’: un espai de trobada per entretenir-se amb jocs de taula, pint-pong, futbolí, etc. Per la seva banda, les ‘Tardes Artístiques’ es faran tots els divendres de 17 a 20 h, per gaudir amb els amics i amigues i crear música, rapejar, ballar, fer un karaoke o desenvolupar algun tipus de demostració artística musical.Data de realització: 05/09/2023 | Data de la darrera actualització: 05/09/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300