Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’humorista David Fernández, ‘Rodolfo Chikilicuatre’, arriba dissabte al Teatre de Blanes amb el seu ‘No estoy bien’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/10/2023 10:39:12 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’humorista David Fernández, ‘Rodolfo Chikilicuatre’, arriba dissabte al Teatre de Blanes amb el seu ‘No estoy bien’

La funció es fa a les 9 de la nit, i és una ocasió per gaudir del seu terapèutic humor esbojarrat i divertit

Aquest proper dissabte el Teatre de Blanes allotja una nova funció de la programació professional amb David Fernández, sempre recordat pel seu personatge de Rodolfo Chikilicuatre que va representar l’estat espanyol al Festival d’Eurovisión de 2008. En aquesta ocasió el popular humorista porta a Blanes un espectacle que ja és, d’entrada, tota una declaració d’intencions: ‘No estoy bien’.David Fernández, en la pell de 'Rodolfo Chikilicuatre'
El títol no deixa cap dubte, si no està bé –com la immensa majoria de mortals, que no estan per tirar coets- és el motiu pel qual fa un humor boig, divertit, esbojarrat i també terapèutic. Perquè durant el seu show, els problemes es poden deixar una estoneta de banda per riure a cor que vols, que a més a més diuen els metges que contribueix a oxigenar millor la sang.


Format a la coneguda companyia teatral ‘La Cubana’, David Fernández va assolir l’èxit al costat d’Andreu Buenafuente i els seus programes televisius, on va interpretar diversos personatges còmics, entre ells el ja esmentat Rodolfo Chikilicuatre. L’espectacle ‘No estoy bien’ es farà al Teatre de Blanes aquest dissabte 13 de maig, a partir de les 9 de la nit. Les entrades anticipades es poden comprar a: https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/515-no-estoy-bien.htmlData de realització: | Data de la darrera actualització: 05/10/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300