Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Viatge Blanes-Ardales per refermar l’agermanament amb motiu de les Festes de San Isidro


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/13/2023 06:56:30 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Viatge Blanes-Ardales per refermar l’agermanament amb motiu de les Festes de San Isidro

Entre els viatgers s’hi compten 50 músics de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria, que diumenge faran un concert al Centre Cultural ‘Villa de Blanes’

El proper cap de setmana les dues ciutats agermanades de Blanes i Ardales tornaran a refermar el seu agermanament amb motiu de les Festes de San Isidro, patró de la localitat agermanada. En aquesta ocasió, recíprocament a com se sol fer periòdicament al llarg de l’any, un nombrós grup de blanencs i blanenques ha viatjat a la localitat malaguenya per compartir diverses activitats i esdeveniments.Sortida Autocar Viatge Blanes-Ardales, dijous al vespre
Bona part dels viatgers i viatjeras que ja són a Ardales van sortir des d’aquí el vespre del passat dijous des de l’Estació d’Autobusos d’Els Pins-La Plantera. Per acomiadar-los, s’hi van acostar l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i els representants de l’Associació Andalusa d’Ardaleños y Amigos de Ardales, Salvador Gutiérrez i José Berrocal.
Tots tres van desitjar-los un bon viatge i que gaudissin de l’experiència durant aquests dies a la localitat agermanada. L’altra part del grup va sortir tot just ahir al vespre: 50 músics de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria, que van marxar amb 25 acompanyants.Sortida autocar Viatge Blanes-Ardales amb la
Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria
Durant la seva estada a Málaga tenen previst fer un concert diumenge al vespre al Centre Cultural Villa de Blanes, a benefici de Càritas Ardales. També participaran a la processó de San Isidro, el patró d’Ardales, una celebració que s’escau dilluns vinent, 15 de maig, a partir de les 11 del matí.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 05/13/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300