Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Recepció a l’Ajuntament de Blanes amb el Rotary Club Sanremo Hanbury d’Itàlia i el RC Blanes-Costa Brava


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/18/2023 08:05:14 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Rotary_logoRecepció a l’Ajuntament de Blanes amb el Rotary Club Sanremo Hanbury d’Itàlia i el RC Blanes-Costa Brava

L’alcalde, Àngel Canosa, i el president del RC Blanes, Walter Bilek, van encapçalar la trobada acompanyats de regidors i membres dels dos clubs

Aquest passat divendres la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes va allotjar una recepció on els i les protagonistes van ser els i les membres de dues entitats agermanades en el temps i l’espai. Es tractava del Rotary Club Blanes Costa Brava, que actuava d’amfitrió del RC de Sanremo Hanbury d’Itàlia, dues localitats unides pel mediterrani i, al mateix temps, per anys de mútua amistat.Fotografia de Grup dels assistents a la recepció
La recepció la va encapçalar l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat de regidors, així com de membres de les dues entitats convidades d’Itàlia i Catalunya. En aquest sentit, el CR Blanes l’encapçalava el seu president, Walter Bilek, mentre que el portaveu del CR Sanremo era Jean Paolo Marineli. Una vintena de membres de l’entitat rotària italiana estan fent aquests dies un viatge turístic i cultural durant el qual s’han retrobat amb amics i companys de fa temps, principalment amb un sopar de gala celebrat dijous a la nit.
El RC Blanes i el RC Sanremo Hanbury porten més de 30 anys agermanats, i han impulsat diversos projectes solidaris de manera conjunta. Un d’ells va ser fa uns anys la restauració de la Font de la Mina Cristal·lina (que està inclosa a l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya), i un altre de força apreciat per totes dues entitats és la posada en marxa d’una sala de fisioteràpia per a nens i nenes amb càncer a Natal (Brasil).Data de realització: 05/18/2023 | Data de la darrera actualització: 05/18/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300