Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tret de sortida del 44è Campionat Esportiu de Sords de Catalunya que s’acull a Blanes fins al 10 de juny


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/21/2023 07:55:09 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tret de sortida del 44è Campionat Esportiu de Sords de Catalunya que s’acull a Blanes fins al 10 de juny

Aquest cap de setmana s’ha fet la inauguració oficial de l’esdeveniment, que aplega uns 200 participants en diferents disciplines esportives

La Ciutat Esportiva Blanes ha estat aquest cap de setmana l’escenari que ha allotjat la inauguració oficial d’un esdeveniment que es porta preparant acuradament des de fa mesos. Es tracta del 44è Campionat Esportiu de Sords de Catalunya, que s’ha encetat ara i s’allargarà durant tres setmanes, fins al 10 de juny.
Aplegarà uns 200 participants en diferents disciplines esportives, que es donaran cita tant a la Ciutat Esportiva Blanes com en d’altres instal·lacions municipals del municipi que els acull. La competició l’organitza la Federació Esportiva de Sords de Catalunya amb el suport de diverses institucions, entre elles l’Ajuntament de Blanes i la Diputació de Girona, comptant com a amfitrió amb el Club Esportiu de Sords de Blanes.Representants de les diferents entitats i institucions organitzadores han protagonitzat la inauguració oficial celebrada dissabte, un acte encapçalat per l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa; el president de la Federació Esportiva de Sords de Catalunya, Santiago Poveda; i el president del Club Esportiu de Sords de Blanes, Juan Rodríguez.


També han assistit el tinent d’alcalde d’Esports, Carlos Garzón; el diputat de la Diputació de Girona, Jaume Dulsat; la secretària general de la Federació Esportiva de Sords de Catalunya, Raquel Poveda; la consellera d’Esports del Consell Comarcal de la Selva, Mònica Rabassa, regidors del consistori i membres del Club Esportiu de Sords de Blanes. Aquesta és la tercera ocasió en què Blanes acull el campionat, després que les dues anteriors ocasions va ser al 1990 i al 2001.

200 participants en vuit disciplines esportives durant tres setmanes

La competició mesurarà els esforços dels diferents participants en un total de vuit disciplines esportives que s’aniran acollint a les diferents instal·lacions esportives i escenaris repartits arreu del municipi: bàdminton, dards, escacs, futbol, futbol sala, pàdel, petanca i tennis taula. Sumen al voltant d’uns 200 esportistes d’arreu del territori català, que disposaran de diverses jornades per practicar la respectiva disciplina en què competeixen.
Els partits es jugaran coincidint amb els tres caps de setmana que abasta el campionat. Així, aquests dos primers dies marcats pel 20 i 21 de maig, es practicarà pàdel amb equips femenins i masculins. El cap de setmana del 27 i 28 de maig es disputaran els partits en la modalitat de dards individuals femení i masculí; futbol sala en equips masculins; així com petanca en equips i individuals femení i masculí.
El cap de setmana del 3 i 4 de juny es disputaran els partits de bàdminton, en individuals femení i masculí, així com tennis taula, igualment en individuals femení i masculí; i partides d’escacs, en individuals femení i masculí. Finalment, el darrer cap de setmana del campionat, el 10 de juny, es jugarà la competició de futbol amb equips masculins.
La cloenda del 44è Campionat Esportiu de Sords de Catalunya 2023 tindrà lloc el mateix 10 de juny, amb un Dinar Oficial durant el qual es lliuraran els premis als clubs, així com la bandera del Campionat al Club Esportiu que organitzarà l’any 2023 la que ja serà 45ena edició de l’esdeveniment. En l’anterior edició del 2022, el campionat es va acollir a Mollet del Vallès.

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 05/21/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300