Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Debat Eleccions Municipals 2023 al Teatre de Blanes dimecres 24 de maig a les 20 h i en directe per TDT a TV La Selva


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/21/2023 12:35:24 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEDebat Eleccions Municipals 2023 al Teatre de Blanes dimecres 24 de maig a les 20 h i en directe per TDT a TV La Selva

Participaran els candidats i candidates de les 13 llistes que concorren enguany: ERC, PSC, BECP, C’sc, JxB, Blanes Si, CUP, PP, APB, VOX, PDB, Valents i Grup Blanes

Dimecres vinent, 24 de maig, al punt de les vuit del vespre, el Teatre de Blanes acollirà el què promet ser un dels moments més interessants de tota la campanya per a les eleccions Municipals 2023. Es farà un Debat Electoral que comptarà amb la participació dels i les alcaldables de les 13 candidatures que enguany concorren als comicis, amb entrada lliure per a tota la ciutadania.Debat Eleccions Municipals 2019 al Teatre de Blanes
Autor Fotografia: Javier Calvete
El debat començarà a les vuit del vespre, i es podrà seguir en directe per TDT, a través del canal 46 de Televisió La Selva. D’igual manera, es transmetrà pel 97.7 de Ràdio Blanes, i en streaming per televisió de Blanes: https://municipals.blanes.cat/ i el web de TV La Selva, https://www.tvlaselva.cat/. Està organitzat pel Servei de Comunicació de l’Ajuntament de Blanes i TV La Selva, amb el suport de diversos departaments del consistori, així com del diari El Punt-Avui.

Participació dels caps de llista de les 13 candidatures

Se n’encarregarà de conduir i moderar el debat la periodista Aída Fuentes, qui ja ha tingut un primer contacte amb tots els i les caps de llista amb les entrevistes que va realitzar-los fa dues setmanes, i que aquests dies s’estan emetent a través de TV La Selva. Tanmateix, aquestes 13 entrevistes es poden visionar en qualsevol moment online al web https://municipals.blanes.cat i al de TV La Selva: https://www.tvlaselva.cat/

Tornant al debat d’aquest proper dimecres 24 de maig, començarà a les 8 del vespre, i la previsió és que s’allargui entre 1 hora i mitja i 1 hora i ¾. Serà la ocasió per poder contrastar quin programa defensa cada candidatura, així com conèixer els plantejaments que fan, i per saber-ho es comptarà amb els i les alcaldables de les 13 candidatures.Debat Eleccions 2023 a l'Institut Sa Palomera, 11 de maig
Són Àngel Canosa (ERC), Jordi Hernández (PSC), Jordi Urgell (BECP), Cristhian Ortiz (C’s), Joan Felip (JxB), Mario Ros (Blanes, Si), Carles Estríngana ‘Bullanga’ (CUP), Pere Robert (PP), Xavier Lozano (APB-IdSelva), Roberto Martínez (VOX), Anselm Ramos (PDB-PROA), Miguel Ros (Valents) i Rosa Aladern (Grup Blanes. El debat està estructurat en 4 blocs.

Abans d’entrar en els 4 blocs, es farà la introducció i presentació de les 13 candidatures, així com l’exposició inicial sobre les parts amb què comptarà i 30 segons inicials d’intervenció de cadascun dels i les alcaldables. Tot seguit, els dos primers blocs plantejaran temes de contingut sobre el model de ciutat que defensa cada candidatura, a través de diversos àmbits. Cadascun dels dos primers blocs té una duració màxima de 25 minuts, i és de lliure intervenció sense que hi hagi un ordre d’assignació.Després d’aquests dos primers blocs es farà una pausa per encarar els dos darrers blocs del debat. El tercer tractarà sobre l’entorn polític: possibles pactes post-electorals, i el quart i darrer bloc servirà perquè cada alcaldable faci el seu missatge final per demanar el vot, conegut popularment com el minut de glòria. Aquí, igual que ja haurà passat en la presentació inicial, cada cap de llista disposarà d’un minut assignat en ordre ascendent, és a dir: començarà la candidata de Grup Blanes, Rosa Aladern, i finalitzarà el candidat d’ERC, Àngel Canosa.Enregistrament entrevistes als 13 alcaldables TV La Selva, 6 de maig
La organització del Debat Electoral s’ha fet des del Servei de Comunicació de l’Ajuntament de Blanes i TV La Selva, amb la col·laboració d’El Punt-Avui, així com amb el suport de diversos departaments del consistori blanenc, entre ells els Serveis Municipals (les Brigades Municipals), Recursos Tecnològics, Policia Local i Protecció Civil, Serveis Jurídics i Urbanisme.Data de realització: 05/21/2023 | Data de la darrera actualització: 05/21/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300