Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El nou mandat 2023-2027 passarà a incorporar 12 nous regidors i regidores


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/29/2023 09:06:31 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut de l'Ajuntament de BlanesEl nou mandat 2023-2027 passarà a incorporar 12 nous regidors i regidores

D’aquest total 5 són del PSC, 2 de BECP, 2 de JxB i la resta són de noves incorporacions de grups polítics, cadascun amb 1 regidor: PP, VOX CUP

Les Eleccions Municipals celebrades aquest passat diumenge suposaran que el nou mandat 2023-2027 incorporarà 12 noves persones en relació als 21 regidors i regidores que actualment formen part del consistori. Són els representants de les diferents llistes que han mantingut la presència a l’hemicicle local, o bé de les noves incorporacions que hi ha hagut. Dels 21 regidors i regidores que hi haurà, un total de 12 no havien format part del consistori en l’actual mandat 2019-2023.

D’aquestes 12 noves incorporacions, 5 corresponen al PSC, la llista més votada en aquests comicis. Són el seu cap de llista, Jordi Hernández, seguit per Gloria Agudo, Estefanía Romero, Jordi Calvet i Quique Pérez, qui ja havia estat regidor al consistori. Ho va ser durant dos mandats: del 1999 al 2003 com a regidor de Fires i Festes, i al següent mandat a la oposició.Sala de Plens Ma Dolors Oms
Dues altres incorporacions representen la llista de Blanes En Comú Podem: la número dos i el número 3. Són, respectivament, Sonia Antequera i Víctor Catalan, qui ja havia format part de l’Ajuntament des del 2011 fins al 2019, durant dos mandats. Per la seva banda, a Junts Per Blanes hi ha dos nous regidors: el seu cap de llista, Joan Felip –qui ja havia format part del consistori durant dos mandats, del 1987 al 1995-, i el número tres, Jaume Frigola.

Incorporacions i membres del consistori que continuen

Els altres tres nous regidors són Pere Robert, cap de llista del Partit Popular; Roberto Martínez, cap de llista de VOX; i Carles Estríngana ‘Bullanga’, cap de llista de la CUP. Pel que fa als edils que ja formen part de consistori en l’actual mandat i que, per tant, repetiran al nou, són 9: un d’ells és del PSC, Javier López. A ERC repeteixen els 4 mateixos regidors i regidores que ja hi havia fins ara: Àngel Canosa –l’actual alcalde en funcions-, Olga López, Albert Sanz i Marina Vall-Llosada.

A BECP segueix encapçalant el grup Jordi Urgell, i a JxB repeteix la número 2 de la llista, Mònica Rabassa, i els altres dos edils que repetiran ho faran sota noves sigles. Una d’elles és Rosa Aladern, qui va ser la número 2 de BECP en l’actual mandat, però posteriorment va passar a ser regidora no adscrita. Ara serà de nou al consistori com a cap de llista d’una nova formació: Grup Blanes. Per la seva banda Mario Ros, qui va encapçalar la candidatura del PSC a l’actual mandat, continuarà a l’Ajuntament com a cap de llista de Blanes, Sí.

Aquests i aquestes són, una per una, les 21 persones que han estat escollides com a regidors i regidores pel nou mandat 2023-2027 a l’Ajuntament de Blanes, un nou període que es constituirà oficialment el dissabte 17 de juny a les 12 del migdia, en al Ple de Constitució que s’allotjarà al Teatre de Blanes:


Grup PolíticNomVincle
PSCJordi Hernández MartínezNova incorporació
Gloria Agudo RomanNova incorporació
Javier López JuárezActual regidor
Estefanía Romero AsensioNova incorporació
Jordi Calvet San JoséNova incorporació
Quique Pérez GuardiolaNou en aquest mandat / Ja ho va ser del 1999 al 2007
ERCÀngel Canosa FernándezActual alcalde
Olga López ColomerActual regidora
Albert Sanz GonzálezActual regidor
Marina Vall-Llosada GarciaActual regidora
BECPJordi Urgell MartínezActual regidor
Sonia Antequera BarberoNova incorporació
Víctor Catalán CasasNou en aquest mandat / Ja ho va ser del 2011 al 2019
JxBJoan Felip FurésNou en aquest mandat / Ja ho va ser del 1987-1995
Mònica Rabassa VázquezActual regidora
Jaume Frigola BourlonNova incorporació
PPPere Robert AnayaNova incorporació
VOXRoberto Martínez HernándezNova incorporació
Grup BlanesRosa Aladern GusiActual regidora
CUPCarles Estríngana ‘Bullanga’ GarcíaNova incorporació
Blanes, SíMario Ros VidalActual regidorData de realització: 05/29/2023 | Data de la darrera actualització: 05/29/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300