Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

‘Gili-Romaní Hot Jazz Cats’ tancarà divendres el XXXI Cicle de Concerts ‘Música a l’Esperança’ que s’acull al Teatre de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/01/2023 08:48:16 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

MUSICA‘Gili-Romaní Hot Jazz Cats’ tancarà divendres el XXXI Cicle de Concerts ‘Música a l’Esperança’ que s’acull al Teatre de Blanes

L’actuació del quintet de jazz clàssic començarà a les 22 h, encapçalada pel trompetista Ricard Gili i el clarinetista Oriol Romaní

La 31ena edició del cicle de concerts ‘Música a l’Esperança’ finalitzarà el seu periple aquest divendres, 2 de juny, culminant d’aquesta manera un periple que ha ocupat els quatre divendres del mes de maig. Igual que es va fer l’any passat, quan l’esdeveniment celebrava la seva 30a edició, la darrera actuació no s’allotjarà al recinte habitual que dóna nom al cicle.Concert de Música a l'Esperança 2022 al Teatre de Blanes
Enlloc de fer-se a la Capella de l’Esperança ho farà al Teatre de Blanes, on començarà a la seva hora habitual: les 10 de la nit. El concert de cloenda anirà a càrrec dels Gili-Romaní Hot Jazz Cats, un quintet que sense cap mena de dubte farà les delícies tant dels amants de l’essència del jazz i el swing com als qui els agrada la música en general.

Actuació Gili-Romaní Hot Jazz Cats

Ricard Gili, trompetista i director incombustible de La Locomotora Negra durant 50 anys, juntament amb el clarinetista Oriol Romaní, lideren els ‘Gili-Romaní Hot Jazz Cats’, que ofereixen el seu jazz ple de feeling i swing, que recrea a la seva manera temes típics dels anys 20, 30 i 40 a Nova Orleans, Chicago i Nova York, de músics com Louis Armstrong, Duke Ellington, Signey Bechet o Fats Waller.Gili-Romaní Hot Jazz Cats
El grup ha publicat el CD ‘Revolutionary Blues’, l’enregistrament d’un concert a la Nova Jazz Cava de Terrassa, i alguns melòmans veterans de Blanes recorden el bon regust que van deixar els Red Bean Strutters, quartet de jazz New Orleans que liderava Oriol Romaní en un dels concerts del cicle Música a l’Esperança de l’any 1998. Completen el grup Federico Mazzanti al teclat, Queralt Camps al contrabaix i Xavier Hinojosa a la bateria.

Tot i que es faci al Teatre de Blanes, no hi ha venda d’entrades anticipades online, cal anar a la taquilla abans que comenci al concert per adquirir les localitats al preu de 12 € cadascuna. El Cicle de Música a l’Esperança està organitzat per l’Associació Cultural Amics de ‘Música a l’Esperança’ amb el suport de Floristeria Roser, Galeria d’Art l’Arcada i el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Blanes.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 06/02/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300