Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Inaugurada l’Exposició dels IX Treballs de Recerca de Batxillerat com a preàmbul de l’acte de lliurament dels premis del 10 de juny


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/07/2023 08:20:37 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RecercaInaugurada l’Exposició dels IX Treballs de Recerca de Batxillerat com a preàmbul de l’acte de lliurament dels premis del 10 de juny

S’allotja fins dissabte a la Sala García Tornel del Carrer Ample, on l’han visitat la regidora d’Educació en funcions i els directors dels tres instituts públics

La Sala Municipal Maria Luisa García-Tornel del Carrer Ample allotjarà fins dissabte vinent l’exposició que cada any s’organitza en aquest indret, coincidint amb l’acabament del curs escolar. Es tracta dels cartells dels 24 treballs de recerca seleccionats aquest 2023 perquè optessin a ser guardonats amb el Primer i Segon Premi en cadascun dels tres instituts públics de Blanes.Rubén Fernández, Josep Hernández, Olga López i Olga Rodríguez
amb el cartell de l'Exposició dels Treballs de Recerca
A diferència d’altres anys, la programació de la sala no permetia que es pogués fer coincidir la seva obertura de portes amb l’acte de lliurament de premis que tindrà lloc el proper dissabte, de manera que s’hi ha hagut d’allotjar prèviament a la cerimònia del 10 de juny, més concretament una setmana abans, des del dia 3. Per celebrar la posada en marxa de l’exposició, que va obrir les seves portes el passat divendres, s’ha fet una visita encapçalada pels principals artífexs d’aquest esdeveniment.Aquesta setmana han visitat l’exposició la tinenta d’alcalde d’Educació en funcions, Olga López, acompanyada per la directora i directors dels tres instituts públics de Blanes. Són Olga Rodríguez (Institut Sa Palomera), Josep Hernández (Institut S’Agulla) i Rubén Fernández (Institut Serrallarga). Tots quatre han fet un recorregut per la mostra, remarcant una vegada més el talent de l’alumnat a l’hora de desenvolupar els més variats temes a través dels treballs de recerca.L’acte de lliurament dels premis als dos millors treballs de recerca de cadascun dels tres instituts, així com els diplomes a la resta de finalistes, tindrà lloc dissabte vinent 10 de juny a 2/4 d’11 del matí a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes, seguit per una visita a la sala d’exposicions. L’acte inclourà la presentació dels sis treballs guardonats, a càrrec dels seus autors i autores.Data de realització: 06/07/2023 | Data de la darrera actualització: 06/07/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300