Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes acull dissabte la 6a Nit de l’Esport, que es podrà seguir en directe per TV La Selva


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/08/2023 09:47:43 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLLa Ciutat Esportiva Blanes acull dissabte la 6a Nit de l’Esport, que es podrà seguir en directe per TV La Selva

Es lliuraran una 50ena de premis individuals i col·lectius i es donaran a conèixer quins valors representen l’esport blanenc després d’una enquesta que s’ha fet a les entitats

Aquest proper dissabte 10 de juny la Ciutat Esportiva Blanes acollirà la festa per excel·lència de l’esport blanenc, on les úniques i absolutes protagonistes són les entitats, dones i homes, nenes i nens que practiquen i/o promouen alguna disciplina de caràcter esportiu tant en aquest municipi, com a nivell internacional. Són elles i ells qui centraran l’interès de la 6a Nit de l’Esport de Blanes, que s’allotjarà a la Ciutat Esportiva.Imatges d'Arxiu: 5a Nit de l'Esport de Blanes 2022
La festa començarà a partir de 2/4 de 7 de la tarda, quan comencin a arribar els i les primeres convidades, que seran rebudes i rebuts a l’entrada de la Ciutat Esportiva Blanes. A partir de les 7 del vespre es donarà el tret de sortida a la cerimònia, que inclourà diversos ingredients ja coneguts per les cinc anteriors edicions, mentre que d’altres s’han introduït recentment. L’acte l’encapçalaran l’alcalde de Blanes i el regidor d’Esports en funcions, Àngel Canosa i Carlos Garzon, acompanyats de regidors i regidores del consistori i altres autoritats.

Una cinquantena de guardons individuals i col·lectius

L’esdeveniment comptarà amb una massiva participació de representants del món esportiu local, i per això la previsió és que la pista s’ompli amb centenars d’assistents que compartiran les felicitacions que s’atorgaran en forma de guardons, però també els càlids aplaudiments que acompanyen el seu lliurament. Totes les mirades se centraran en l’escenari que presidirà la festa, on hi aniran pujant els i les esportistes, equips, col·lectius, entrenadors i membres de junta escollits per les respectives entitats per ser reconeguts.
Per recompensar l’esforç, la implicació i dedicació tant a títol individual com col·lectiu de les entitats esportives, les protagonistes de tota la vetllada, hi ha dues categories de premis. Primer els i les esportistes, i després els guardons col·lectius per a equips o algun membre destacat de l’entitat. Finalment, la 6a Nit de l’Esport també inclourà diversos Reconeixements Especials que, en aquest cas, han estat proposats per l’Ajuntament de Blanes.

Valors que identifiquen l’Esport Blanenc

Una de les sorpreses que hi haurà durant la vetllada serà un punt i a part que es farà. Serà precisament abans que tingui lloc el lliurament dels Reconeixements Especials. Durant la preparació de tots els ingredients de la Nit de l’Esport, el Departament d’Esports l’Ajuntament de Blanes va demanar a les entitats que proposessin tres valors que les identifiquessin, per elaborar un llistat de possibilitats.Finalment, un cop ha conclòs el recompte de les propostes, que en sumaven un total de 14, s’ha pogut dirimir quins són aquests valors, els més votats per les mateixes entitats. Aquest extrem es desvetllarà comptant amb una col·laboració molt especial dalt l’escenari, i s’espera que culmini un treball intensiu que s’ha fet des del Departament d’Esports en el marc d’una Campanya d’Identitat.

Altres ingredients de la 6a Nit de l’Esport de Blanes

La cerimònia es podrà seguir íntegrament en directe a través de TV La Selva, que emet a través del canal 46 de la TDT, així com en streaming pel web de TV La Selva i el YouTube de l’Ajuntament de Blanes. Pel que fa a la resta de novetats, s’aniran desvetllant al llarg de la festa que, com ja ha esdevingut habitual, s’encarregarà de conduir amb la seva reconeguda expertesa el periodista blanenc de TV3 Rafel Bagot.

Els darrers ingredients de la vetllada, un cop s’hagi enllestit l’entrega de premis, arribarà amb una segona part durant la qual s’oferirà un refrigeri, amenitzat amb música d’ambient. Abans, però, l’alcalde i un representant de cadascun dels grups polítics municipals hauran protagonitzat des de dalt l’escenari la simbòlica primera partició de la cirereta de la festa.És el ja tradicional pastís commemoratiu de la Nit de l’Esport que haurà confeccionat ex professo per a la ocasió un pastisser molt especial, col·laborador habitual de la festa: l’ultrafondista blanenc Xavi Marina, qui regenta amb la seva família la coneguda Pastisseria Marina de La Plantera. La Nit de l’Esport, està organitzada pel Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, amb el suport d’altres àrees del consistori, així com del Consell Comarcal de la Selva i de la Diputació de Girona.Data de realització: 06/08/2023 | Data de la darrera actualització: 06/08/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300