Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes recupera diumenge la Festa d’Homenatge a la Gent Gran, que complirà la seva 24a edició


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/09/2023 08:28:08 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

gent granBlanes recupera diumenge la Festa d’Homenatge a la Gent Gran, que complirà la seva 24a edició

S’allotjarà a la Ciutat Esportiva Blanes, i s’ha organitzat un servei d’autobusos per anar i tornar-hi gratuïtament, amb inscripció prèvia

Diumenge vinent l’Ajuntament de Blanes podrà recuperar de nou una d’aquelles celebracions que tenen com a protagonistes els qui més gaudeixen d’aquest tipus d’esdeveniments: les persones grans. Serà la 24a Festa d’Homenatge a la Gent Gran, que ja hauria complert el primer quart de segle de vida si no hagués estat perquè la COVID va obligar a suspendre-la durant tres anys consecutius.

La darrera vegada que es va celebrar va ser al 2019, i ara es tornarà a fer amb una novetat molt destacada. Enlloc d’acollir-se a l’envelat que s’alçava a l’esplanada del costat dels antics pavellons ho farà a la Ciutat Esportiva Blanes. Serà diumenge vinent, 11 de juny, a partir de les 5 de la tarda, i es preveu una assistència que voltarà més del mig miler de persones.Homenatge a la Gent Gran 2019, la darrera edició que s'ha celebrat
abans de la COVID-19
Perquè tothom pugui assistir-hi, es facilitarà un servei de transport gratuït per a les i els principals protagonistes, la gent gran. Tothom ha hagut de fer una inscripció prèvia tant al Casal Cívic Benet Ribas de la Plaça d’Espanya com a la Casa del Mar del Racó d’en Portas durant aquests dies per poder participar-hi.

Les inscripcions han estat gratuïtes, i hi haurà diversos serveis que sortiran des de la Terminal d’Autobusos d’Els Pins-La Plantera des de les 15’15 h fins les 16’45 h. Pel que fa als viatges de tornada des de la Ciutat Esportiva fins la Terminal, es faran de 20’00 a 21’00 h. El tiquet de les inscripcions servirà per poder accedir als autobusos.

El 24è Homenatge a la Gent Gran de Blanes del proper 11 de juny està organitzat amb la col·laboració de l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Cívic Benet Ribas i l’Associació de Pre-Jubilats i Pensionistes de la Casa del Mar. També compta amb el suport de l’Associació del Voluntariat Blanenc, mentre que el Mestre de Cerimònies serà l’artista blanenc Pau Murner.

L’esdeveniment significarà el tret de sortida perquè continuïn la resta d’actes inclosos a la 1a Setmana pels Drets de les Persones Grans. Seguirà l’endemà que s’hagi celebrat la Festa d’Homenatge a la Gent Gran, des del dilluns 12, i fins el divendres dia 16, de manera que cada dia hi haurà una activitat. Més informació : https://www.blanes.cat/docweb/agenda-2023-06-11-personesgransData de realització: | Data de la darrera actualització: 06/09/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300