Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Prop de 1.500 persones participen a la 6a Nit de l’Esport de Blanes, amb 350 premis a esportistes i col·lectius


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/11/2023 08:55:06 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Prop de 1.500 persones participen a la 6a Nit de l’Esport de Blanes, amb 350 premis a esportistes i col·lectius

Protagonitzada per jugadors, atletes, tècnics, equips i membres de juntes directives, la Ciutat Esportiva va allotjar ahir al vespre la festa esportiva blanenca per excel·lència

Si al llarg de l’any hi ha un esdeveniment que centra tot l’interès de les entitats esportives blanenques, al marge de les competicions, aquest és sense cap mena de dubte la Nit de l’Esport, que aquest 2023 ha arribat a la sisena edició. S’ha celebrat la tarda-vespre d’aquest passat dissabte i va omplir amb prop de 1.500 assistents –un considerable augment respecte l’any passat- la pista verda, la més grossa de l’equipament, gaudint d’una vetllada inoblidable.Per segon any consecutiu, la cerimònia es va poder seguir en viu i en directe, però amb un punt qualitatiu afegit. L’any passat va ser per streaming, i enguany de nou online, però també a través de la televisió convencional, retransmès en directe per TV La Selva, el canal 46 de la TDT que cobreix no tan sols Blanes, sinó tot el territori de la comarca, i allí on arriba tècnicament al seu entorn.Fotografies: Aitor Roger
La realització televisiva multicàmera també es va oferir al recinte esportiu a les dues pantalles situades a cada costat de l’escenari. Això va contribuir a un major lluïment de les guardonades i guardonats, que desfilaven fins arribar a l’escenari central per rebre els seus respectius trofeus. La Nit de l’Esport de Blanes l’organitza el Departament d’Esports de l’Ajuntament amb el suport d’altres departaments del consistori, així com d’altres contribucions institucionals i d’empreses.
L’acte el van encapçalar l’alcalde de Blanes i el tinent d’alcalde d’Esports en funcions, Àngel Canosa i Carlos Garzón, respectivament. També van assistir-hi la consellera d’Esports del Consell Comarcal de la Selva, Mònica Rabassa, regidores i regidors de l’Ajuntament de Blanes i altres representants relacionats amb l’esdeveniment.

350 esportistes han rebut una 50ena de premis a la 6a Nit de l’Esport

L’expertesa i veterania del periodista blanenc de TV3, Rafel Bagot, el va fer esdevenir en el mestre de cerimònies imprescindible per a la vetllada, afegint-hi les habituals dosis d’humor i complicitat. El públic va anar coneixent amb la seva ajuda els guardonats i guardonades de la 6a Nit de l’Esport.L’objectiu de la festa esportiva és premiar la tasca de totes les entitats esportives del municipi que vulguin participar-hi: els seus membres són els únics i exclusius protagonistes. Al llarg de la vetllada es van lliurar sengles premis en forma de trofeus a 350 esportistes. D’aquest total, n’hi havia 24 en la categoria d’individuals, i 320 en la d’atletes i jugadors en la categoria col·lectiva per a equips i grups de competició, així com entrenadors i membres de juntes directives. Tots els premis els trien cada any els mateixos clubs i associacions esportives. En alguns casos escullen un guardó per a cada categoria, i en d’altres només per a una.

Valors de l’Esport Blanenc: Companyerisme, Respecte, Igualtat i Esforç

Una de les sorpreses que hi va haver durant la vetllada va ser un punt i a part molt especial, per donar a conèixer una incògnita. Durant la preparació de tots els ingredients de la Nit de l’Esport, el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes va demanar a les entitats que proposessin tres valors que les identifiquessin, per elaborar un llistat de possibilitats.
Un cop conclòs el recompte, es van identificar un total de 14 propostes, d’entre les quals s’havien de dirimir les tres que comptessin amb més votacions. La sorpresa va ser descobrir que hi havia un empat en la tercera més votades, de manera que hi ha 4 valors que, des del punt de vista de les pròpies entitats esportives, són les que més els identifiquen.Els valors esportius són: Companyerisme, Respecte i, en el doble tercer lloc, Igualtat i Esforç. Per desvetllar aquests quatre valors es va comptar amb una col·laboració molt especial dalt l’escenari: Rafel Bagot va demanar que l’acompanyés Xavi Marina, qui es va encarregar de fer-ho. Amb aquesta revelació, culmina un treball intensiu que s’ha fet des del Departament d’Esports en el marc d’una Campanya d’Identitat.

Reconeixements Especials a esportistes i col·laboradors

El tram final de la 6a Nit de l’Esport de Blanes va centrar-se en el lliurament de diversos reconeixements especials, la que de fet és la tercera categoria dels trofeus. La primera menció especial ha estat per a Jordi Llorens, professor d’educació física de l’Escola Mossèn Joan Batlle, molt involucrat en els innovadors projectes que es duen a terme en aquest centre educatiu. També s’ha guardonat al jugador professional de futbol blanenc Marc del Val, qui ha defensat els colors d’un bon grapat de clubs de futbol tant a l’estat espanyol com al Regne Unit.La regatista olímpica Nora Brugman, formada al Club de Vela Blanes, ha estat una altra de les esportistes distingides en aquest apartat. Al trobar-se a França preparant-se per les olimpíades, va enregistrar un vídeo d’agraïment que es va projectar a les pantalles, i en nom d’ella va recollir el premi algú que la coneix molt, perquè ha contribuït a què hagi arribat tan lluny: el director tècnic esportiu del Club de Vela Blanes Juan Miguel Aguirre, en Juanmi, acompanyat del comodor del CVB, Xavi Manresa.Un altre destacat navegant internacional, Quim Planells, ha rebut igualment un reconeixement especial com a membre de l’equip ‘Ocean Cats’, guanyador del Tallisker Whisky Atlantic Challenge 2022. Els dos darrers premis especials han estat pel Club Tennis i Pàdel Blanes amb motiu de celebrar el seu 50è aniversari, així com pel primer equip del Club Deportiu Blanes, pel seu ascens a primera catalana.La cerimònia de la 6a Nit de l’Esport es va cloure amb una fotografia gegantina amb tots els premiats i premiades. Abans, l’alcalde de Blanes i les autoritats van fer el primer simbòlic tall del pastís confeccionat especialment per a la ocasió pel reconegut esportista i pastisser Xavi Marina, de Pastisseria Marina, qui també va ajudar a fer el primer tall. Una altra col·laboració especial ha estat la del fotògraf blanenc Aitor Roger, qui ha tingut cura d’aquesta feina en les sis edicions que ha tingut fins ara l’esdeveniment, així com el suport del Consell Comarcal de la Selva i de la Diputació de Girona.

ENTITAT
PREMIATS i PREMIADES

PREMIS INDIVIDUALS

AD CA L’AGUIDO (CALA)

DANIEL CANTERO

ASSOCIACIÓ PESCA ESPORTIVA NOSTRA SENYORA DEL VILAR

ANTONIO ESCAMILLA MORALES

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA TAEKWONDO BLANES (ANTIGA ITF)

ARON BERNARDO

CENTRE EXCURSIONISTA DE BLANES

ALBERT CAMPUZANO

CLUB BASQUET BLANES

DANI VELASCO CEROLÀ

CLUB DEPORTIU BLANES

ANTONIO ALCAIDE GÓMEZ

CLUB ESPORTIU BLANENC GIMNÀSTICA RÍTMICA

EQUIP INDIVIDUAL JUVENIL (CARLA SALA - BLANCA BERNAL)

CLUB ESCACS BLANES

DANIEL DELGADO BRUGUÉ

CLUB ESPORTIU JUDO BÀSIC COSTA BRAVA

JUAN ANTONIO BELMONTE GIL

CLUB ESPORTIU OLYMPIC BLANES

CRISTINA PANADERO SANCHEZ

CLUB FUTBOL SALA BLANESPORT83

DAVID POMARES

CLUB JIU-JITSU BRASILER BLANES

CRISTINA IGLESIAS MAGDALENO

CLUB JUDO BLANES

MARTI PIGUILLEM ALUM

CLUB KARATE-DO BLANES

PAU LUCENA ROIG

CLUB PATÍ BLANES ATLÈTIC

ADELAIDA VEGA

CLUB RÍTMICA BLANES

PAULA NOGUERA I NAIARA GISBERT

CLUB SHOREY RYU BLANES

ESTHER ROMERALES ROJAS

CLUB TAEKWONDO JULS BLANES

DAVID MARIN DORADO

CLUB TENNIS I PÀDEL BLANES

ORIOL ALVAREZ VELIS

CLUB TWIRLING BLANES

PAULA MEGIAS FERNÁNDEZ

CLUB VOLEI BLANES

LUCÍA MERINO GEREZ

FUTBOL CLUB CUATRO VIENTOS secció patinatge

MINERVA CAMPÓN MUÑOZ

F.C. RACING BLANENC

FRAN SERRANO

PREMIS COL·LECTIUS

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA TAEKWONDO BLANES (ANTIGA ITF)

NATÀLIA CASCO

CLUB TENNIS TAULA PING PONG BLANES

10é ANIVERSARI

FUTBOL CLUB CUATRO VIENTOS secció patinatge

EQUIP QUARTET PRIMARIA

CLUB JUDO BLANES

PERE LEON PEREZ

CLUB CICLISTA BLANDA ESPARTANS

YOLANDA LARA/MARTA SABATER/ MÓNICA GEREMÍAS

CLUB ESPORTIU BLANENC GIMNÀSTICA RÍTMICA

EQUIP CADET BASE

CLUB ESPORTIU JUDO BÀSIC COSTA BRAVA

EQUIP BENJAMI

CLUB RÍTMICA BLANES

CONJUNT BENJAMÍ I DUO BENJAMÍ

CLUB TWIRLING BLANES

EQUIP INFANTIL

CLUB VELA BLANES

CLUB ESPORTIU EL VILAR

AD CALA GUIDO

PORTERS I PORTERES DEL CLUB

CLUB BASQUET BLANES

CLUB ESPORTIU EL VILAR

CLUB DEPORTIU BLANES

INFANTIL B

CLUB ESCACS BLANES

EQUIP B

CLUB ESPORTIU EL VILAR

EQUIP DE COMPETICIÓ

CLUB ESPORTIU OLYMPIC BLANES

GRUP COMPETICIÓ

CLUB FUTBOL SALA BLANESPORT83

EQUIP CADET

CLUB JIU-JITSU BLANES

EQUIP INFANTILS B

CLUB KARATE-DO BLANES

EQUIP ALEVÍ - INFANTIL DEL DOJO

CLUB PATÍ BLANES ATLÈTIC

JUGADORES DEL CLUB

CLUB SHOREY RYU BLANES

EQUIP COMPETICIÓ SHOREI RYU BLANES

CLUB TAEKWONDO JULS BLANES

EQUIP JUNIOR/INFANTIL

CLUB VOLEI BLANES

JUVENIL PREFERENT FEMENÍ

F.C. RACING BLANENC

EQUIP CADET FEMENÍ

RECONEIXEMENTS ESPECIALS

PROFESSOR ESCOLA MN. JOAN BATLLE

JORDI LLORENS

FUTBOLISTA PROFESSIONAL

MARC DEL VAL

CLUB VELA BLANES

NORA BRUGMAN

EQUIP OCEANS CATS

QUIM PLANELLS

CLUB TENNIS I PÀDEL BLANES

50è ANIVERSARI

CLUB DEPORTIU BLANES

ASCENS a PRIMERA CATALANAData de realització: | Data de la darrera actualització: 06/11/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300