Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Mostra Gastronòmica TastABlanes atreu centenars de persones el vespre de dissabte


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/13/2023 11:26:40 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLLa Mostra Gastronòmica TastABlanes atreu centenars de persones el vespre de dissabte

En aquesta nova edició han participat una quinzena d’establiments i empreses blanenques, que ofereixen un tasteig del què es pot trobar arreu de la ciutat

Centenars de persones van aplegar-se el vespre-nit del passat dissabte per participar a una nova edició de la Mostra Gastronòmica ‘TastABlanes’, una exitosa experiència que sempre atrau gran quantitat de públic cada vegada que es fa. I és que la fórmula no pot ser millor: poder fer un tomb gastronòmic per diferents propostes culinàries que hi ha arreu de la ciutat, concentrades en un mateix lloc, a l’aire lliure, podent gaudir d’una nit de l’incipient estiu que aviat ha d’arribar.TastABlanes del passat dissabte 10 de juny
Passeig de Dintre
El cèntric Passeig de Dintre va aplegar la quinzena d’establiments i empreses de restauració blanenques que van oferir-hi el bo i millor dels seus productes a preus populars. Estaven disposats de manera que, còmodament, es podia anar escollint per quina temptació s’optava, podent-ho degustar còmodament als dos recintes amb taules i cadires que hi havia a cada extrem del recinte.Una vegada més, estava organitzat per l’Àrea de Promoció de la Ciutat i Turisme de l’Ajuntament de Blanes i l’Associació d’Hostaleria de Blanes, amb el suport dels establiments i empreses participants. En aquest sentit, la valoració ha estat unànimement positiva. No tan sols perquè al llarg de la vetllada –des de les vuit del vespre fins passada la mitjanit- el regalim de visitants va ser constant. L’alegria de celebrar el TastABlanes era palesa tant pels establiments com pel públic.

Tota mena de propostes gastronòmiques a preus populars

En cada parada s’oferien diversos tastets representatius de l’establiment o l’empresa blanenca que el regentava a preus populars. Un ample ventall que permetia fer diversos tastets i complaure els paladars amb gustos ben variats. El regalim de gent va ser constant, perquè tot just començar l’activitat ja venia de gust poder fer un most.A Blanes hi ha un ample ventall d’establiments de restauració on es pot degustar gastronomia d’una variada gama de tendències, avalada per la qualitat dels productes que ofereix. Tant pel fet que la Confraria de Pescadors ofereix peix fresc, com pels productes de la terra, potenciats ara a través de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera.En aquesta nova edició del TastABlanes han participat 14 establiments i empreses: Cafè del Mar, Casa Oliveras, La Balma, Jonuts, Mamma Mia, Racó de Laura, Poma Verda, Cervesa Marina, Cacau Cafè, Sa Croqueta, El Bocado, Tarannà, Casa Pablo i Cava Laviret. Per poder facilitar la tasca de triar a la nombrosa clientela que es va concentrar a l’entorn de la mostra gastronòmica, les dues empreses que oferien cervesa i cava estaven situades encapçalant els dos extrems del recinte, on s’hi podia trobar des d’empanades i croquetes fins a fideuà, tota mena de donuts, pizzes, planxats, pastissets i dolços de diversos gustos.L’experiència va atraure gent de totes les edats; des de persones grans fins a joves, passant per famílies senceres que completaven la passejada aturant-se a fer un most per reposar forces i seguir el camí. Es tractava de poder fer –tal com el nom de l’experiència ja indica- un tastet per regalar-se el paladar, però també per abastir-se i fer un most a mitja tarda o mitja nit, depenent de la gana que es tingués, ara que la calor que ja comença a deixar-se sentir trastoca tots els horaris.

Actuació en directe del grup de versions ‘Radio Muñecas’

Per fer encara més amena l’experiència, a quarts de 10 de la nit es va completar la Mostra Gastronòmica amb una actuació en directe que va oferir el grup de versions ‘Radio Muñecas’, amb integrants blanencs. La banda neix de l’anterior formació ‘El Club de las Muñecas’, d’aquí el seu nom, i el composen un tercet de músics amb una gran experiència professional: amb Pablo Barba com a veu principal, Jordi Mora a la guitarra i producció, i Luis Relucio al piano i teclats.Al llarg de la seva actuació, van reviure grans temes de tots els temps, principalment dels anys 70, 80 i 90. D’aquesta manera, es van poder escoltar mítics temes de Bruce Springsteen, Tina Turner, Jarabe de Palo, Madonna, Police, UD, AC/DC i un llarg rosari d’artistes prou coneguts per tothom. Amb aquest repertori, van aconseguir complaure gent de totes les edats que formaven l’heterogeni públic congregat al Passeig de Dintre.

Data de realització: 06/13/2023 | Data de la darrera actualització: 06/13/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300