Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes estrena aquest cap de setmana el 1er Campionat d’Espanya de Seleccions 3 x 3 de Bàsquet


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/23/2023 07:02:33 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOBlanes estrena aquest cap de setmana el 1er Campionat d’Espanya de Seleccions 3 x 3 de Bàsquet

La Ciutat Esportiva Blanes aplegarà un dels grans esdeveniments a terres gironins per commemorar el Centenari del Bàsquet Català 1923-2023

Ja fa molt de temps que Blanes és una ciutat on el bàsquet és un dels esports que compta amb cites nacionals i estatals al llarg de tot l’any. Una d’elles és la Trobada Final del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP) de bàsquet que organitza la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) a la Ciutat Esportiva Blanes des de fa unes quantes edicions de manera fixa.Jornada PDP de Bàsquet Maig 2023 a la Ciutat Esportiva Blanes
Ara, l’equipament esportiu blanenc torna a acollir un altre esdeveniment que, en aquesta ocasió, s’estrena per primera vegada. Es tracta del 1er Campionat d’Espanya de Seleccions de Bàsquet en categoria femenina i masculina, que tindrà lloc durant tot el cap de setmana, tant dissabte com diumenge. Està organitzat per la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) i la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i la Diputació de Girona.Es tracta d’un dels grans esdeveniments que hi haurà a terres gironines en commemoració del Centenari del Bàsquet Català 1923-2023, i aplegarà 2.500 persones a la Ciutat Esportiva Blanes. D’aquesta manera, Blanes serà l’epicentre de l’estrena d’un nou campionat que reunirà 76 equips de diferents seleccions autonòmiques, amb més de 600 participants de les categories U13 i U15.Està previst que es disputin 256 partits jugats de manera simultània a les vuit pistes habilitades a la pista central de la Ciutat Esportiva Blanes. Cada categoria està formada per 19 equips, entre ells 2 que representaran Catalunya com a amfitriona, i estarà dividida en quatre grups. Els dos primers de cada grup accediran als quarts de final. La competició culminarà diumenge al migdia, quan es jugaran les dues finals, seguida pel lliurament de trofeus.Data de realització: 06/23/2023 | Data de la darrera actualització: 06/23/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300