Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes recull les Banderes Blaves de qualitat mediambiental que onejaran a les platges aquest estiu


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/24/2023 02:56:56 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

logo de bandera blavaBlanes recull les Banderes Blaves de qualitat mediambiental que onejaran a les platges aquest estiu

El regidor de Medi Ambient, Jaume Frigola, les va rebre en l’acte encapçalat pel conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, i la consellera de Territori, Ester Capella

La tarda d’aquest passat dijous va tenir lloc a l’Espai Cal Bofill de la Platja dels Muntanyans (Torredembarra) el lliurament dels guardons de la bandera blava europea que atorga l’ADEAC, la Fundació d’Educació Ambient i del Consumidor. L’acte el va encapçalar el conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort, i la consellera de Territori, Ester Capella.El regidor de Medi Ambient, Jaume Frigola, recollint les banderes blaves
que onejaran a les platges de Blanes aquest estiu
Representant l’Ajuntament de Blanes, que ha revalidat un any més els guardons per a les tres principals zones de bany que optaven a aquest reconeixement, hi ha assistit el regidor de Medi Ambient, Jaume Frigola. La setmana vinent està previst que els Serveis Municipals s’encarreguin d’hissar les banderes blaves a les tres platges: Cala Bona, Blanes Centre i S’Abanell.Aquests guardons, les banderes blaves, certifiquen l’excel·lent qualitat mediambiental de les seves platges, tant pel que fa a la sorra com als serveis que s’hi ofereixen. Es tracta d’un programa de reconegut prestigi mundial per a milions de persones a tot el món, i opera sota els auspicis de l’ADEAC, que té la seva seu central a Copenhaguen (Dinamarca).Cal dir que cada any, per poder optar a aquest prestigiat premi internacional, s’han de complir i mantenir tota una sèrie d’estrictes criteris mediambientals. D’altra banda, el port esportiu del Club de Vela Blanes també ha revalidat el respectiu guardó, un reconeixement que, igual que les platges del municipi, ha anat aconseguint any rere any.El jurat internacional ‘Bandera Blava 2022’ ha decidit concedir un total de 120 banderes blaves, sumant les platges, ports esportius i embarcacions turístiques a qui també s’atorga aquesta distinció. D’aquest total, 38 banderes blaves onejaran en poblacions gironines, mentre que a Barcelona en seran 40 i a Tarragona 42. Arreu de l’estat espanyol, la Comunitat Valenciana és on hi haurà més banderes blaves, amb un total de 155, seguida per Andalusia amb 143 i Galícia amb 117.Data de realització: 06/24/2023 | Data de la darrera actualització: 06/24/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300