Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes programa aquest estiu el 5è cicle de ‘Cinema als Barris’ amb 6 films que es projectaran gratuïtament


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/25/2023 10:00:21 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CinemesBlanes programa aquest estiu el 5è cicle de ‘Cinema als Barris’ amb 6 films que es projectaran gratuïtament

S'estrena el 27 de juny amb ‘Canta!-2’, i la seguiran ‘Cinema Paradiso’, ‘Minions’, ‘Alcarràs’, ‘Ainbo’ i la segona part de ‘Top Gun’, amb Tom Cruise

Com no podia ser d’una altra manera, aquest estiu l’Ajuntament de Blanes repetirà una experiència que des del primer any ha resultat tot un èxit. Aquest 2023 arriba ja a la segona cinquena edició, i donada la positiva acceptació que sempre ha tingut sembla que aquest entreteniment del setè art estarà garantit per molts anys més.

‘Cinema als Barris’ proposa poder gaudir d’un dels plaers que comporta l’estiu: passar la nit a l’aire lliure, contemplant les estrelles i prenent la fresca que compensa la calor passada durant les hores diürnes. Aquí del què es tracta és d’afegir-hi la possibilitat de poder visionar una pel·lícula amb tota la qualitat d’una sala comercial.Fotografies d'Arxiu: Cinema als Barris edició 2022
L’activitat està organitzada per l’Àrea de Participació Ciutadana amb la col·laboració de les Associacions de Veïns i Veïnes de Blanes. Igual que en les quatre anteriors edicions, ‘Cinema als Barris’ es farà coincidint amb els mesos d’estiu, totes les sessions són gratuïtes, i les pel·lícules s’han estrenat durant els darrers anys, principalment adreçades al públic infantil i familiar, la qual cosa les fa aptes per a tots els públics, per a totes les edats.

5è Cinema als Barris amb sis pel·lícules infantils i familiars

Les sis sessions d’aquest 2023 tindran lloc els dimarts a les 10 de la nit, i el cicle s’encetarà a partir del proper 27 de juny. Les següents projeccions s’han programat setmanalment, llevat de les dues darrers setmanes de juliol, en què no n’hi haurà perquè coincideix amb la celebració dels actes de la Festa Major de Santa Anna, que tindrà lloc del 21 al 28 de juliol.Aquest mes de juny només hi haurà una sessió de ‘Cinema als Barris’ el dia 27, i després continuarà durant dos dies més del juliol: els dies 4 i 11. Per últim, durant el mes d’agost hi haurà les tres projeccions restants els dies 1, 8 i 22 d’agost, quan finalitzarà. De les sis pel·lícules que han triat les associacions de veïns n’hi ha quatre doblades al català, mentre que la resta són en castellà.

Des de la 2a part de Top Gun fins a Cinema Paradiso passant per Alcarràs

Pel que fa al tipus de pel·lícules que s’oferiran, tal com ja ha acostumat a passar en les quatre anteriors edicions, abunda la presència de films en format de dibuixos animats o, més pròpiament dit, rodats amb tècniques d’animació que els avenços cinematogràfics han perfeccionat al mil·límetre. Així, de les sis sessions, n’hi ha tres que ho són: la segona part de ‘Canta !’ –que precisament encetarà el cicle d’enguany-, ‘Minions, El origen de Gru’ l’11 de juliol, i ‘Ainbo’, el penúltim dia del cicle, el 8 d’agost.Les altres tres són amb actors i actrius ‘de carn i ossos’, i en aquesta cinquena edició del cicle realment cadascuna d’elles representa un gènere de cinema prou diferent l’un de l’altre. El segon dia del cicle, el 4 de juliol, es projecta tot un clàssic, una pel·lícula referent per a tots i totes les amants del setè art, perquè transmet precisament aquesta passió: ‘Cinema Paradiso’.

L’1 d’agost s’ofereix un film que tampoc necessita de cap presentació, perquè ha arrasat amb premis allí on ha anat, amb un unànime aplaudiment de la crítica i el públic: el drama costumista ‘Alcarràs’. Pel que fa a la tercera pel·lícula, arriba precedida per l’èxit a les grans pantalles, i de fet va ser un dels primers films post-pandèmics que va recuperar la necessitat de tornar a les sales per gaudir realment d’una projecció ‘en pantalla gran’.Es tracta de la segona part de ‘Top Gun’ amb Tom Cruise, que es projectarà el 22 d’agost. Cada any canvien les ubicacions a l’aire lliure on s’ofereixen les projeccions, amb l’objectiu que tots els veïnats d’arreu del municipi puguin gaudir de l’experiència. Aquest 2023 les sis localitzacions, per ordre cronològic, són a la Plaça de davant el Local Social de Mas Borinot; a la Plaça de davant el Local Social de Mas Moixa; a la Plaça de davant la Biblioteca Comarcal del Racó d’en Portas; al Parc de la Brisa de Montferrant; a la Plaça Ramon Casas de Mas Cremat; i a l’Esplanada del Port.


Dia i Hora
Títol Pel·lícula

Lloc
Dimarts 27 Juny – 22 h‘Canta! 2’Plaça Local Social
Mas Borinot
Dimarts 04 Juliol – 22 h‘Cinema Paradiso’Plaça Local Social
Mas Moixa
Dimarts 11 Juliol – 22 h‘Minions, el origen de Gru’Plaça Biblioteca Comarcal
Racó d’en Portas
Dimarts 01 Agost – 22 h‘Alcarràs’Parc de la Brisa
Montferrant
Dimarts 08 agost – 23 h‘Ainbo’Plaça Ramon Casas
Mas Cremat
Dimarts 22 Agost – 22 h‘Top Gun: Maverick’Esplanada del PortData de realització: 06/25/2023 | Data de la darrera actualització: 06/25/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300