Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Les Banderes Blaves ja onegen des d’avui a les platges de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/27/2023 11:24:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

logo de bandera blavaLes Banderes Blaves ja onegen des d’avui a les platges de Blanes

Aquest matí s’han penjat els guardons mediambientals que certifiquen la qualitat mediambiental de les platges de Cala Bona, Blanes Centre i S’Abanell

El municipi on comença la Costa Brava, torna a lluir des d’avui les banderes blaves de qualitat mediambiental que certifiquen l’excel·lent estat tant de la sorra com de l’aigua. És un reconeixement europeu que s’atorga cada any, en funció dels mèrits aportats pels municipis, el ‘Jurat Internacional Bandera Blava’ amb la participació dels organismes de Nacions Unides pel Turisme (OMT) i el Medi Ambient (PNUMA), entre d’altres.
A finals de la setmana passada es van recollir les banderes blaves a l’acte que va tenir lloc a Torredembarra, i avui s’ha procedit a hissar-les als tres indrets on onejaran durant tot aquest estiu 2023. L’Ajuntament de Blanes ha renovat una vegada més –ja porta molts anys aconseguint-ho edició rere edició- la concessió d’aquests guardons per a les platges de Cala Bona (Sant Francesc), Blanes Centre i S’Abanell.Jaume Frigola i Jordi Hernández amb una de les tres banderes
que aquest estiu tornaran a onejar a les platges blanenques
Són les tres principals zones de bany que, any rere any, revaliden la distinció, juntament amb la zona portuària del Club de Vela Blanes, que també l’ha renovat una vegada més. Aquest dimarts a primera hora del matí, per donar solemnitat i oficialitat a la hissada de les banderes blaves d’aquest estiu 2023, han lliurat les banderes blaves al personal dels Serveis Municipals l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, i el tinent d’alcalde de Medi Ambient, Jaume Frigola,
Tots dos han estat testimonis de com s’hissava la primera de les tres banderes que lluiran a les zones de bany durant tot l’estiu. Les Banderes Blaves han esdevingut des de fa dècades en un fenomen social reconegut i valorat internacionalment per desenes de milions d’usuaris de platges i ports en més de 2.000 municipis, en 47 països dels 5 continents, aportant un prestigi afegit a les zones de bany. Un guardó en forma de bandera fàcil de distingir com representatiu de la qualitat del medi ambient.Data de realització: 06/27/2023 | Data de la darrera actualització: 06/27/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300