Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes dóna la benvinguda musical a l’estiu amb un concert de la gira ‘Dial al Sol’, que serà aquí aquest dijous


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/27/2023 12:00:59 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

MUSICABlanes dóna la benvinguda musical a l’estiu amb un concert de la gira ‘Dial al Sol’, que serà aquí aquest dijous

Inclourà les actuacions de 10 reconeguts artistes i grups espanyols a l’escenari ubicat a l’aparcament de darrera el CAP-2

El concert començarà aquest dijous, 29 de juny, a les 10 de la nit. Serà llavors quan desfilaran per l’escenari de l’aparcament de darrera el CAP-2, a La Plantera, deu artistes i grups de reconegut prestigi que ara mateix estan sonant a Cadena Dial. Segons la primera onada de l’Estudi General de Mitjans (EGM), actualment l’emissora suma prop d’un milió i mig d’oients –més concretament, 1.456.000 persones- a l’estat espanyol.Imatge d'Arxiu: Concert Cadena Dial
Autor Fotografia: Cadena Dial
La cap de cartell és la cantant Lorena Gómez guanyadora de la cinquena edició de ‘Operación Triunfo’, i autora d’èxits com ara ‘Me vuelvo a la vida’ o bé, més recentment, ‘Cara Bonita’. També actuaran Polo Nández, el candant lleonès autor de ‘Quiero de vuelvas’ i ‘Latidos’, que compta amb prop de 400.000 oients a Spotify. La llista d’artistes es completa amb Huecco, Farga, Hilario, Antoñito Molina, Depol, Lemot, GFACE i Km0.Com a mestressa de cerimònies, Blanes comptarà amb l’expertesa de Cristina Dalmau. El concert que es farà a Blanes és la vuitena parada de la gira Dial al Sol que va arrencar tot just dilluns de la setmana passada a Burgos i que acabarà el 12 de juliol a San Roque (Cádiz). El camió de Cadena Dial, transformat en escenari, té previst fer un total de 18 parades durant el seu recorregut.Data de realització: 06/27/2023 | Data de la darrera actualització: 06/27/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300