Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes presenta el Cartell Oficial de la Festa Major de Santa Anna i del 51è Concurs Internacional de Focs d’Artifici 2023


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/27/2023 12:42:29 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLBlanes presenta el Cartell Oficial de la Festa Major de Santa Anna i del 51è Concurs Internacional de Focs d’Artifici 2023

L’autora de la fotografia és Alícia Torras, i anuncia el cicle festiu del 21 al 28 de juliol i del festival pirotècnic dels dies 21, 22, 24, 25 i 26 de juliol

L’Ajuntament de Blanes ha presentat aquesta setmana el ‘Cartell Oficial’ per donar a conèixer els dos grans esdeveniments amb majúscules que cal tenir anotats a l’agenda blanenca durant el mes de juliol. Es tracta de la Festa Major de Santa Anna, que coincideix en alguns dies amb el 51è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava – Trofeu Vila de Blanes.

Així, la Festa Major de Blanes tindrà lloc a partir del divendres 21 de juliol, quan s’encetarà amb el Pregó d’Inici de Festes, i s’allargarà fins el següent divendres, el 28 de juliol, quan finalitzarà amb el tradicional Aplec de l’Amor. Per la seva banda, el 51è Concurs Internacional de Focs d’Artifici s’ha hagut d’estructurar en dues parts al calendari: els dies 21 i 22 de juliol, i del 24 al 26 de juliol.

Cartell Festa Major i Concurs de Focs 2023 amb fotografia d’Alicia Torras

Per donar a conèixer el ‘Cartell Oficial’ dels dos cicles festius que es complementen s’han donat cita l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, amb els respectius regidors de Cultura i Festes, Jordi Calvet i Quique Pérez. Tots tres han presentat un pòster on la imatge central és la imatge d’una nit de focs, disparada per la fotògrafa blanenca Alícia Torras.Quique Pérez (regidor de Festes), Jordi Hernández (alcalde de Blanes)
i Jordi Calvet (regidor de Cultura)
La imatge correspon a una passada edició del Concurs Fotogràfic Focs i Festa que organitza cada any l’Ajuntament de Blanes amb l suport de l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes (AFIC). Complementen la imatge les dades bàsiques de les cinc nits de focs que es podran tornar a viure enguany a Blanes: els dies i les empreses que respectivament dispararan els seus efectes a 2/4 d’11 de la nit.

51è Concurs Focs d’Artifici
Empresa participant

Procedència

Divendres 21 Juliol

Pirotècnia Poleggi

Itàlia

Dissabte 22 Juliol

Fuegos Artificiales Josman

Ourense

Dilluns 24 Juliol

Pirotècnia Valenciana

València

Dimarts 25 Juliol

Pirotècnia Mille et une Ètoiles

França

Dimecres 26 Juliol

Pirotècnia Martí

Castelló

Pregoner Festa Major 2023 i Programació Festival de Música Jove ‘Ensorra’t’

Al llarg dels propers dies es continuarà donant a conèixer més detalls al voltant del cicle festiu, com per exemple qui serà l’encarregat de fer el Pregó d’Inici de Festes, que tindrà lloc la tarda-vespre del divendres 21 de juliol, el primer dia del cicle festiu. Una informació que cada any se sol envoltar d’un cert misteri fins que no es desvetlla de qui es tracta.

També serà properament quan se sabrà amb més detall el contingut d’un altre destacat cicle amb vida pròpia que forma part de la Festa Major de Santa Anna. Es tracta del Festival de Música Jove ‘Ensorra’t, que aquest 2023 tindrà lloc al seu lloc habitual dels darrers anys –la platja del costat del Club de Vela Blanes- des del divendres 21 de juliol fins al dimarts 25 de juliol.Data de realització: 06/27/2023 | Data de la darrera actualització: 06/27/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300