Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull dues Campanyes de Donació de Sang els dies 29 i 30 de juny i del 3 al 5 de juliol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/27/2023 09:21:18 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acull dues Campanyes de Donació de Sang els dies 29 i 30 de juny i del 3 al 5 de juliol

Les dues primeres jornades es faran a la Biblioteca Comarcal, i els tres dies següents al Bus estacionat al Passeig de Mar

Al llarg dels propers dies Blanes acollirà dues campanyes de donació de sang amb l’objectiu de poder mantenir les reserves, sobretot en un període sempre difícil com és l’estiu. Totes dues es faran seguint el mateix lema d’aquest 2023: ‘Aquest estiu, toca donar sang, toca rebre vida’.Imatges d'Arxiu: Donació de Sang a la Biblioteca Comarcal
La primera campanya tindrà lloc a finals d’aquesta setmana, els dies 29 i 30 de juny, a la Biblioteca Comarcal. Dijous la jornada es farà des de les 4 de la tarda fins les 8 del vespre, mentre que l’endemà divendres 30 de juny es farà durant tot el dia: de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

Per la seva banda, la segona campanya es farà la setmana vinent, del 3 al 5 de juliol, al Bus que s’instal·larà al Passeig de Mar totes les tardes amb el mateix horari: des de les 5 i fins les 9 de la nit. En tots els casos, cal tenir en compte per a aquelles persones que vulguin donar sang que han de dur un document identificatiu oficial, així com no venir en dejú.Des del web www.donarsang.gencat.cat es pot reservar cita per donar sang. No és un requisit obligatori, però contribueix a poder programar les jornades de donació voluntària. D’altra banda, els menors de 40 anys podran apuntar-se al Registre de Donants de Moll d’Os a través d’una mostra de sang. Per fer-ho, només cal avisar a l’equip professional que hi hagi a la campanya, que se n’encarregarà.

Jornades de Donació de Sang
Ubicació
Dijous 29 de Juny: de 16 a 20 hBiblioteca Comarcal
Divendres 30 de Juny: de 10 a 14 h i de 16 a 20 hBiblioteca Comarcal
Dimarts 3, Dimecres 4 i Dijous 5 de Juliol: de 17 a 21 hBus al Passeig de Mar


Data de realització: | Data de la darrera actualització: 06/27/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300