Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes celebra avui dos plens on es ratifica el cartipàs i la CUP torna a prendre possessió del càrrec per un recurs presentat per VOX


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/29/2023 07:26:40 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut de l'Ajuntament de BlanesBlanes celebra avui dos plens on es ratifica el cartipàs i la CUP torna a prendre possessió del càrrec per un recurs presentat per VOX

Es faran dos plens: un convocat per urgència a les sis, que inclou una modificació de crèdit, i el segon a les set del vespre

L’Ajuntament de Blanes ha convocat per avui dijous dos plens que començaran consecutivament a les sis de la tarda i a les set del vespre. Són els dos primers amb contingut després que, d’ençà que van prendre possessió els 21 membres del consistori al Ple de Constitució del 17 de juny, se’n va celebrar un primer el 22 de juny per fer el sorteig que va escollir els membres de les meses per a les eleccions del 23 de juliol.Ple Sorteig membres de les meses Eleccions 23-J, 22 de juny
La sessió de les sis inclou quatre punts, començant per la ratificació de la urgència amb què ha estat convocada. El primer serà per resoldre el recurs de reposició presentat pel regidor de VOX, on demana l’anul·lació de la presa de possessió del regidor de la CUP per no procedir en la fórmula mínima essencial d’acatament a l’ordre constitucional i l’estatut d’autonomia de Catalunya.

Després que en aquest punt s’estima el recurs, al següent prendrà possessió del seu càrrec de regidor el cap de llista de la CUP. Tot seguit, el quart i darrer tema que es tractarà presenta una modificació de crèdit del pressupost municipal vigent de més de 38.000 € per a diversos conceptes.

Per la seva banda, el segon ple que començarà a les set del vespre inclou set punts a l’ordre del dia. El primer és donarà compte del decret de nomenament de tinents d’alcalde i delegació de competències de l’alcalde a favor dels regidors. És el què es coneix com el cartipàs municipal, i serà un dels temes més destacats que es tractaran durant la sessió.

També s’establirà el règim de retribucions, dedicacions i indemnitzacions dels 21 membres de la corporació, els representants dels diferents organismes, així com la periodicitat de les sessions plenàries, que continuaran fent-se el darrer dijous de cada mes a les set. Totes dues sessions plenàries són amb caràcter extraordinari, per la qual cosa no hi haurà l’habitual darrer apartat de Precs i Preguntes.Data de realització: 06/29/2023 | Data de la darrera actualització: 06/29/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300