Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La pluja desllueix el concert de la gira ‘Dial al Sol’ a Blanes, obligant a suspendre’l quan cantava Lorena Gómez, deixant Huecco sense actuar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/01/2023 07:45:07 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

MUSICALa pluja desllueix el concert de la gira ‘Dial al Sol’ a Blanes, obligant a suspendre’l quan cantava Lorena Gómez, deixant Huecco sense actuar

El concert de Cadena Dial el van encetar Km0, Farga, Hilario, G Face, Lemot, Polo Nández i Depol

Finalment l’anunciada pluja, que mai no se sap si acabarà apareixent o no, va fer acte de presència al concert per donar la benvinguda a l’estiu organitzat per l’Ajuntament de Blanes i Cadena Dial. Primer ho va fer de manera tímida, foragitant alguns espectadors quan tot just es portava una horeta escassa de concert. Però després ja ho va fer d’una manera rotunda, obligant a prendre la decisió de suspendre.
Concert 'Dial al Sol', dijous passat
Ho va fer justament quan estava actuant una de les artistes més esperades, Lorena Gómez, que compta amb una legió de fans des que va guanyar la cinquena edició de ‘Operación Triunfo’, i que és l’autora d’èxits com ara ‘Me vuelvo a la vida’ o bé ‘Cara Bonita’. La seva actuació era la penúltima, i es va quedar sense completar el repertori que tenia previst davant la intensitat de la pluja que queia.
Qui encara va tenir més mala sort va ser el cantant Huecco, que havia de tancar el concert, i que també és molt conegut en l’àmbit musical, sobretot arran del seu tema ‘Se acabaron las lágrimas’, tot un himne contra la violència de gènere, i ‘Dame la vida’. La virulència de l’aiguat que va caure, però, feia aconsellable suspendre les actuacions, ja no tan sols per la seguretat dels artistes, sinó també perquè el públic desprevingut va haver de sortir cames ajudeu-me.
Tot i aquesta circumstància, els i les espectadores van poder gaudir de bona part de l’espectacle previst, que es va encetar amb Km0 i Farga, seguida per Hilario, G Face i Lemot. També van actuar Polo Nández, Depol i Antoñito Morlina, darrera de qui va començar a cantar Lorena Gómez amb ‘Indomable’. El concert es va allotjar al nou espai on des de fa dos anys es van les actuacions de gran format: la zona d’aparcament de davant l’Estació d’Autobusos, darrera el CAP2.
El concert acollit a Blanes dijous passat va comptar com a mestre de cerimònies amb l’expertesa de la locutora Cristina Dalmau, i ha estat la vuitena parada de la gira ‘Dial al Sol’ que va arrencar la setmana passada a Burgos. La seva singladura acabarà el 12 de juliol a San Roque (Càdiz), després que haurà fet un total de 18 parades durant el seu recorregut.Data de realització: 07/01/2023 | Data de la darrera actualització: 07/01/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300