Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes organitza ‘Estiu Jove’, activitats d’oci i lleure gratuïtes per a famílies amb nois i noies de 12 a 16 anys


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/01/2023 10:42:38 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

nou espai joveBlanes organitza ‘Estiu Jove’, activitats d’oci i lleure gratuïtes per a famílies amb nois i noies de 12 a 16 anys

De dilluns a divendres es fan activitats de 18 h a 20 h, i les inscripcions, amb places limitades, s’han de fer a través de l’enllaç https://taplink.cc/estiujove2023

Durant aquest recent estrenat mes de juliol, els i les joves d’entre 12 i 16 anys que cerquin activitats lúdiques on participar-hi tenen la opció de fer-ho a ‘Estiu Jove’, activitats d’oci i lleure gratuïtes, que formen part del programa ‘Temps per cures’. Tindran lloc a partir de dilluns vinent, 3 de juliol, i s’allargaran també durant l’agost. En tots dos casos, de dilluns a divendres, amb el mateix horari: des de les sis de la tarda fins les vuit del vespre.

L’objectiu, doncs, és dinamitzar activitats per a joves durant l’estiu d’aquet 2023, a través de diverses propostes: Voleibol, Tardes Artístiques, Billar, Jocs de Taula, Ping-Pong, Multiesports, Dansa Urbana, Taller de Cuina, Torneig de Voleibol, Gimcana i Scape Room. El punt de torbada és al Banc dels Músics del Passeig de Mar, al costat del Monument al Sardanista.Totes les activitats són gratuïtes, i tan sols cal fer la inscripció prèvia a través de l’enllaç https://taplink.cc/estiujove2023 que s’obté del QR del cartell de difusió del programa. ‘Temps per Cures’ està orientat a fer compatibles per a les famílies de Blanes el treball, el descans, el lleure i la cura. El seu objectiu és avançar precisament en la coresponsabilitat pública de les cures, és a dir: oferir a les famílies de Blanes la possibilitat de poder gaudir de temps lliure i alliberar-los puntualment de les tasques de cura.

Cada dia s’han organitzat diverses activitats d’oci, lleure i esportives, que estan monitoritzades per personal especialitzat, i que s’adapten als gustos i necessitats dels i les joves. Està organitzat pel Departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, a partir de la iniciativa ‘Corresponsables’ del Ministeri d’Igualtat.Data de realització: 07/01/2023 | Data de la darrera actualització: 07/01/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300