Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes estrena el 5è cicle de Cinema als Barris, amb la projecció de la segona part de ‘Canta !’ a Mas Borinot


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/02/2023 08:31:14 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes estrena el 5è cicle de Cinema als Barris, amb la projecció de la segona part de ‘Canta !’ a Mas Borinot

La programació continuarà dimarts vinent, de nou a les 10 de la nit, a la Plaça de davant el local social de Mas Moixa amb el mític film ‘Cinema Paradiso’

Aquesta setmana s’ha estrenat la cinquena edició d’una experiència que, des que es va posar en marxa a Blanes, ha estat sempre molt ben acollida pel públic de totes les edats. Es tracta de ‘Cinema als Barris’, una activitat que proposa poder gaudir d’una agradable nit d’estiu a l’aire lliure visionant una pel·lícula amb tota la qualitat d’una sala comercial.Plaça de davant el local social de l'Associació de Veïns de Mas Borinot,
primera sessió 5è cicle Cinema als Barris 2023
La primera sessió d’aquest 2023, que va tenir lloc la nit de dimarts –com totes les projeccions setmanals que es faran enguany-, s’ha allotjat a la plaça de davant el local social de Mas Borinot, al costat del pont verd i, com sol ser habitual, va ser un èxit d’assistents. La major part eren famílies o grups de joves amics i amigues disposades a escapar de la xafogor nocturna tot visionant una pel·lícula projectada en una gran pantalla que assegura un bon visionat.Benvinguda amb Juan Onieva (AVV Mas Borinot), Jordi Hernández i Estefania Romero
(alcalde de Blanes i regidora Participació Ciutadana)
Poc abans de començar, es va fer un breu acte de benvinguda encapçalat per l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, acompanyat per la regidora de Participació Ciutadana, Estefania Romero. Els van acompanyar al front de la pantalla on poc després havia de començar la projecció Juan Onieva, de l’Associació de Veïns de Mas Borinot, que també va estar representada al llarg de la vetllada pel seu president, Remigio Toribio.
El president de l'AVV de Mas Borinot, Remigio Toribio, i la regidora de
Participació Ciutadana, Estefania Romero, van repartir crispetes entre el públic assistent
L’entitat veïnal es va mostrar molt contenta de tornar a acollir una sessió de ‘Cinema als Barris’, que va omplir la plaça de davant el local social amb famílies i canalla, però també d’espectadors adults amb ganes de passar una bona estona a la fresca. Per fer l’experiència encara més cinematogràfica, l’Associació de Veïns de Mas Borinot va repartir gratuïtament bosses de crispetes –el complement ideal de tota projecció fílmica- i aigua per ajudar a passar la calor.La projecció ha estat la primera de les sis que hi haurà aquest 2023, i totes les sessions es faran els dimarts a les 10 de la nit, en diferents localitzacions. ‘Cinema als Barris’ està organitzada per l’Àrea de Participació Ciutadana amb la col·laboració de les Associacions de Veïns i Veïnes de Blanes. Totes les sessions són gratuïtes, i les pel·lícules estan principalment adreçades al públic infantil i familiar, la qual cosa les fa aptes per a tots els públics, per a totes les edats.

5è Cinema als Barris amb sis pel·lícules infantils i familiars

La cinquena edició de ‘Cinema als Barris’ s’ha estrenat aquest 2023 amb la segona part del film d’animació ‘Canta!’. Les següents projeccions tindran lloc els dies 4 i 11 de juliol, així com els dies 1, 8 i 22 d’agost, quan finalitzarà. De les sis pel·lícules que han triat les associacions de veïns n’hi ha quatre doblades al català, mentre que la resta són en castellà. Precisament la d’ahir era una de les quatre parlada en català.Respecte al tipus de pel·lícules que s’oferiran, tal com ja ha acostumat a passar en les quatre anteriors edicions, abunda la presència de films en format de dibuixos animats o, més pròpiament dit, rodats amb tècniques d’animació que els avenços cinematogràfics han perfeccionat al mil·límetre. Així, de les sis sessions, n’hi ha tres que ho són: la segona part de ‘Canta !’ –que precisament va encetar l’actual cicle dimarts passat-, ‘Minions, El origen de Gru’ l’11 de juliol, i ‘Ainbo’, el penúltim dia del cicle, el 8 d’agost.

Les altres tres són amb actors i actrius ‘de carn i ossos’, i en aquesta cinquena edició del cicle realment cadascuna d’elles representa un gènere de cinema prou diferent l’un de l’altre. El segon dia del cicle, el 4 de juliol, es projecta tot un clàssic, una pel·lícula referent per a tots i totes les amants del setè art, perquè transmet precisament aquesta passió: ‘Cinema Paradiso’.

L’1 d’agost s’ofereix un film que tampoc necessita de cap presentació, perquè ha arrasat amb premis allí on ha anat, amb un unànime aplaudiment de la crítica i el públic: el drama costumista ‘Alcarràs’. Pel que fa a la tercera pel·lícula, arriba precedida per l’èxit a les grans pantalles, i de fet va ser un dels primers films post-pandèmics que va recuperar la necessitat de tornar a les sales per gaudir realment d’una projecció ‘en pantalla gran’.Es tracta de la segona part de ‘Top Gun’ amb Tom Cruise, que es projectarà el 22 d’agost. Cada any canvien les ubicacions a l’aire lliure on s’ofereixen les projeccions, amb l’objectiu que tots els veïnats d’arreu del municipi puguin gaudir de l’experiència. Després de l’estrena al barri de Mas Borinot, les següents sessions es faran a la Plaça de davant el Local Social de Mas Moixa; a la Plaça de davant la Biblioteca Comarcal del Racó d’en Portas; al Parc de la Brisa de Montferrant; a la Plaça Ramon Casas de Mas Cremat; i a l’Esplanada del Port.


Dia i Hora
Títol Pel·lícula

Lloc
Dimarts 04 Juliol – 22 h‘Cinema Paradiso’Plaça Local Social
Mas Moixa
Dimarts 11 Juliol – 22 h‘Minions, el origen de Gru’Plaça Biblioteca Comarcal
Racó d’en Portas
Dimarts 01 Agost – 22 h‘Alcarràs’Parc de la Brisa
Montferrant
Dimarts 08 agost – 23 h‘Ainbo’Plaça Ramon Casas
Mas Cremat
Dimarts 22 Agost – 22 h‘Top Gun: Maverick’Esplanada del Port
Data de realització: | Data de la darrera actualització: 07/02/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300