Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Rotary Club Blanes-Costa Brava Sud fa el relleu del president, que ha passat a ser Carles Fontcuberta enlloc de Walter Bilek


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/03/2023 08:40:58 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Rotary_logoEl Rotary Club Blanes-Costa Brava Sud fa el relleu del president, que ha passat a ser Carles Fontcuberta enlloc de Walter Bilek

També es va lliurar el Premi Paul Harris a Àngel Canosa, ex alcalde de Blanes, en un acte encapçalat per l’actual batlle, Jordi Hernández

Fidel a la seva tradició, el Rotary Club Blanes Costa Brava ha complert amb el compromís anual de fer el relleu a la presidència de l’entitat, que ara ha passat a encapçalar Carles Fontcubera en substitució de Walter Bilek. El sopar de gala durant el qual va tenir lloc la cerimònia es va allotjar el passat dijous a la nit al Restaurant Carbó Negre, en una vetllada plena d’al·licients.
Acte Rotary Club Blanes Costa Brava: Invocatiu Joan Aldrufeu i parlament
president sortint, Walter Bilek
En primer lloc l’encara president, Walter Bilek, va donar la benvinguda a tothom, cedint la paraula al vicepresident, Joan Aldrufeu, que es va encarregar de fer l’invocatiu. Tot seguit, Walter Bilek va parlar sobre tota la feina feta durant aquest mandat 2022-2023, agraint al mateix temps tots i totes les membres de l’entitat que l’han ajudat a dur endavant els engrescadors projectes endegats.

Premi Paul Harris Fellowship per a Àngel Canosa, exalcalde de Blanes

Després del seu discurs va arribar un dels moments àlgids de la nit: el lliurament del Premi Paul Harris Fellowship (PHF) a Àngel Canosa, exalcalde de Blanes. Se’n va encarregar d’entregar-li la insígnia que l’acredita l’actual president, destacant el suport que el Rotary Club Blanes Costa Brava ha tingut durant tots aquests anys no tan sols com a màxima autoritat del municipi, sinó també com a persona.Lliurament Premi Paul Harris a Àngel Canosa i discurs del guardonat
Per la seva banda, Àngel Canosa es va mostrar molt honrat per haver rebut aquest reconeixement, que serveix per distingir i agrair a totes aquelles persones que fan una destacada contribució a la comunitat. El premi Paul Harris Fellowship (PHF) deu el seu nom a qui va ser fundador del moviment Rotary Internacional, Paul Harris.Taula amb Magda Mitjans Guimerà, familiars i amics
Durant el seu discurs, l’ex alcalde també va expressar al seu temps dos agraïments: a la seva parella, per a qui va demanar un aplaudiment del públic perquè sempre li ha fet costat. I d’altra banda per a una convidada molt especial que també va assistir a l’esdeveniment: Magda Mitjans Guimerà.
Imposició del collaret de president del RC Blanes Costa Brava Sud
de Walter Bilek a Carles Fontcuberta
Es tracta d’una dona de Blanes que fa tres anys ja va despassar el primer segle de vida, caracteritzada per la seva bonhomia. Tal com va explicar Àngel Canosa, adreçant-se a ella amb un carinyós ‘Àvia Magda’, per a ell va significar tota una experiència conèixer-la per primera vegada en plena pandèmia, agraint-li de tot cor que hagués fet l’esforç d’assistir a la cerimònia de lliurament del premi. Després de la seva intervenció, la primera part de l’acte es va tancar amb el canvi de collars i de bandes que va marcar el nomenament efectiu del nou president de l’entitat, el doctor Carles Fontcuberta.

Parlaments del nou president i de l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández

El nou president del Rotary Club Blanes Costa Brava va encetar el seu parlament agraint al seu temps a la primera presidenta rotària, Carme Gironès, que l’engresqués i esperonés a formar part de l’entitat. En aquest sentit, Carles Fontcuberta també va recordar que per a ell estava resultant tota una experiència pertànyer al RC Blanes-Costa Brava, i ara encara més passar a tenir la responsabilitat de ser-ne el president. I això quan tot just fa un any i set mesos que pertany a l’entitat.


Parlament de l'alcalde de Blanes, Jordi Hernández
La darrera part de l’acte va quedar centrada en el parlament de l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, qui va assistir al sopar acompanyat del regidor d’Hisenda i Cultura, Jordi Calvet. El batlle va agrair la tasca social que ha fet a Blanes el Rotary Club Blanes Costa Brava, recordant actuacions tan lloables com ara la recuperació de la Font de la Mina Cristal·lina, la restauració del local del CAU, o bé el suport amb diferent material per a ONG locals com ara Creu Roja, la Fundació Aspronis, Càritas Interparroquial o El Bon Samarità, entre d’altres.
També va felicitar el seu antecessor en el càrrec d’alcalde, Àngel Canosa, per haver estat reconegut amb el Premi Paul Harris, així com a Carles Fontcuberta, a qui va desitjar sort i encerts en el seu nou càrrec. Per últim, la vetllada del Rotary Club Blanes Costa Brava es va tancar amb unes paraules de la governadora electa de l’anualitat 2024-2025, Montse Moral.Data de realització: 07/03/2023 | Data de la darrera actualització: 07/03/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300