Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes celebra aquests dies diverses activitats


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/05/2023 01:08:51 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

gent granL’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes celebra aquests dies diverses activitats

Dissabte van celebrar la Revetlla de Sant Pere, i els propers 8 i 15 de juliol faran la tradicional Desfilada de Vestits de Paper i una sessió de Balls en Línia, respectivament

Al llarg d’aquests dies l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Benet Ribas estan especialment atrafegats, organitzant diversos actes que estan tenint lloc, consecutivament, durant tres dissabtes seguits. Es fan al mateix indret, la Plaça d’Espanya, davant del seu local social. El primer d’ells es va fer dissabte passat, 1 de juliol, i val a dir que és una de les activitats que des de fa dècades els caracteritza.Revetlla de Sant Pere Associació de Pensionistes i Jubilats
Casal Benet Ribas, dissabte passat
Es tracta de la tradicional Revetlla de Sant Pere que celebren al voltant d’aquesta festa popular. En alguns casos, inclús abans que tingui loc. Aquest 2023, com dèiem, va tenir lloc dissabte passat, i va incloure com a novetat que, abans del ball, va haver-hi una sessió d’Havaneres, seguida per una mitja part on es va servir la no menys tradicional coca i cava.L'alcalde i la regidora de l'Arxiu, Jordi Hernández i Mònica Rabassa,
amb el president i membres de la junta de l'Associació de Pensionistes i Jubilats
La vetllada es va tancar amb un animat ball d’aquells on els i les sòcies de l’entitat, familiars, simpatitzants -o fins i tot esporàdics espontanis que passejaven la tarda-vespre del dissabte pel centre de la ciutat- i tothom qui va voler va poder passar-s’ho d’allò més bé amb diferents ritmes. De fet, els qui demostraven saber millor com s’havien de ballar els ritmes eren els membres dels tallers de ball que es fan al Casal.Miquel Clavero, president de l'Associació de Pensionistes i Jubilats, amb
Jordi Hernández i Mònica Rabassa
Entre les persones que es van acostar, en aquest cas no per ballar, sinó per acompanyar-los durant una estona de la festa, van ser l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, i la regidora de l’Arxiu, Mònica Rabassa. El president de l’entitat, Miquel Clavero, acompanyat de membres de la junta de l’associació, van compartir una distesa estona conversant respecte el gran nombre d’activitats que es fan al Casal de la Gent Gran.

Properes activitats: Desfilada Vestits de Paper i Balls en Línia

Les dues següents activitats tindran lloc consecutivament al calendari els dos propers dissabtes. El 8 de juliol serà el torn d’una de les celebracions més emblemàtiques que els caracteritza: la Desfilada de Vestits de Paper. Començarà a 2/4 de 7 de la tarda, i primer es recordaran les creacions de l’any passat perquè, tot seguit, s’estrenin les noves d’aquest 2023.Per últim, el dissabte 15 de juliol hi haurà Ball de Sardanes i Balls en Línia. De nou, la cita és a la Plaça d’Espanya, però en canvi l’hora serà més aviat: les sis del vespre. Amb tot aquest seguit d’activitats, l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Benet Ribas no fa sinó deixar clar de manera contundent que està carregada de vitalitat.Data de realització: 07/05/2023 | Data de la darrera actualització: 07/05/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300