Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 200 tastets al segon Show Cooking ‘Anem a Plaça!’ al Mercat de Fruites i Verdures de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/07/2023 02:48:20 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOMés de 200 tastets al segon Show Cooking ‘Anem a Plaça!’ al Mercat de Fruites i Verdures de Blanes

S’ha cuinat escabetx de seitons amb albergínia i amanida de tomata amb productes Km0, i s’han venut una 50ena de kits amb els ingredients dels plats per fer-los a casa

La segona sessió del Show Cooking ‘Anem a Plaça!’ celebrada aquest divendres al Mercat de Fruites i Verdures del Passeig de Dintre, conegut també com el ‘Mercat de les Pageses’, ha repetit l’èxit que ja va tenir la primera edició. Llavors, el 2 de juny, es va acollir al Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire, on es va estrenar la iniciativa, i durant tota l’estona que va estar en funcionament el regalim de gent va ser constant.2a sessió del Show Cooking 'Anem a Plaça!', avui divendres,
al Mercat de Fruites i Verdures del Passeig de Dintre,
i a Es Portal
Aquest divendres la participació encara ha sigut major al acollir-se al centre de la vila, aquests mesos més concorreguda del què és habitual pels nombrosos visitants que hi ha coincidint amb l’estiu. Per això, a banda dels clients habituals del Mercat de Fruites i Verdures, molts d’altres atrets per la novetat s’han acostat per participar a la sessió de Show Cooking ‘Anem a Plaça!’.
Ha comptat amb el recolzament de 10 parades del mercat, així com d’Es Portal, on es ven el peix de la Confraria de Pescadors de Blanes, situat molt a prop del Passeig de Dintre, a la Plaça dels Dies Feiners. L’objectiu és poder comptar amb productes frescos tant de la terra, a través de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera, com de la mar, amb el suport de la confraria.

Més de 200 tastets de franc i una 50ena de Kits amb els ingredients

Les dues cuineres de ‘Kilòmetre 0’, Montse Verdaguer i Júlia Navarro, han preparat un menú compost per dos plats amb productes locals: Escabetx de Seitons de Blanes amb albergínia i Amanida de Tomata tradicional. Com a complement s’ha donat una peça de fruita, que ara amb l’estiu encara ve més de gust, i avui s’ha optat per una pruna.Dos plats fàcils de preparar, i encara més si se segueixen les indicacions de les dues expertes cuineres, a través de l’escrit que s’inclou als kits que es poden adquirir formant part de l’experiència ‘Anem a Plaça!’. I és que la nova proposta de la marca ‘Blanes Arran de Mar’ consisteix en què tothom qui vulgui s’acosti i tasti de franc el plat del dia, mostrat al Show Cooking.Això per un costat, i per l’altre, si es té ganes de repetir-ho a casa, es pot comprar un kit que es ven a preus populars, i que inclou tots els ingredients que calen per cuinar, així com les indicacions de la recepta per a quatre persones. A més a més, com obsequi afegit, se’ls regala amb una nova i pràctica bossa editada especialment per a la ocasió, ideal per anar a comprar per la seva resistència, i que duu el logotip ‘Blanes Arran de Mar’.
En la jornada d’avui s’han fet més de 200 tastets, i s’han venut una 50ena de kits amb els ingredients dels plats proposats aquest divendres. El Show Cooking ha començat a les 11 del matí, quan el Mercat de Fruites i Verdures està en plena efervescència –cada dia, de dilluns a divendres, es posa en marxa a les 8 del matí-, i s’ha allargat fins 2/4 de 2, quan habitualment acaba l’activitat.

‘Anem a Plaça!’, Sessions de Show Cooking el 1er divendres de cada mes

‘Anem a Plaça!’ s’està fent des del passat juny el primer divendres de cada nou mes, sempre amb el mateix horari: des de les 11 del matí fins a 2/4 de 2 de la tarda. L’única diferència és que s’anirà alternant l’escenari on tindrà lloc la sessió de Show Cooking cada mes, amb tastos i venda dels ingredients que s’han cuinat en cada jornada.
Per això, la propera sessió tindrà lloc el divendres 4 d’agost al Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire, i així successivament: l’1 de setembre, el 6 d’octubre, i el 3 de novembre. Aquesta serà la darrera jornada de ‘Anem a Plaça!’ que, al llarg de les sis sessions que haurà abastat, està previst que incloguin delícies culinàries com ara ‘Pop blanc amb mongeta del ganxet’, ‘Molla o Maire fregit acompanyat d’amanida’, ‘Bunyols de Sardines o d’Anxoves’, o bé els ‘Seitons de Blanes escabetxats amb albergínia’ que hi ha hagut avui.Data de realització: 07/07/2023 | Data de la darrera actualització: 07/07/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300