Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes distribuirà del 10 al 14 de juliol 16.500 vals gratuïts per la Fira d’Atraccions


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/08/2023 07:37:05 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOL’Ajuntament de Blanes distribuirà del 10 al 14 de juliol 16.500 vals gratuïts per la Fira d’Atraccions

Els tiquets per a infants i joves nascuts entre el 2007 i el 2021 empadronats a Blanes es podran recollir al Departament de Promoció de la Ciutat de 10 a 16 h

Perquè tothom tingui l’oportunitat de poder gaudir la Fira d’Atraccions, un dels elements complementaris dels actes de la Festa Major de Santa Anna, l’Ajuntament de Blanes repartirà un total de 16.500 vals gratuïts. D’una banda, a partir de la setmana vinent es repartiran 12.000 tiquets a partir del proper dilluns, 10 de juliol, i fins el divendres, dia 14, entre les 10 del matí i les 4 de la tarda.Fira d'Atraccions de Blanes, imatges d'arxiu 2022
Cal anar a buscar-los al Departament de Promoció de la Ciutat, l’antiga Escola SAFA situada a l’Avinguda de l’Estació número 43. Els vals gratuïts són per a infants i joves nascuts entre els anys 2007 i 2021 que estiguin empadronats a Blanes, i caldrà acreditar el parentiu amb el Llibre de Família o el document pertinent, així com el DNI del pare, mare o tutor.D’altra banda, el consistori blanenc també distribuirà 4.500 tiquets pels infants de famílies amb pocs recursos econòmics i altres casos d’emergència social. Les facilitats perquè el màxim nombre de persones pugui gaudir la Fira d’Atraccions de franc són possibles gràcies al conveni de col·laboració entre el Gremi d’Industrials Firaires de Barcelona i Província del Gremi de Firaires de Catalunya i l’Ajuntament de Blanes, a través del Departament de Promoció de la Ciutat.

La Fira d’Atraccions 2023 funcionarà del 14 al 27 de juliol

La setmana vinent començaran a arribar els primers tràilers i camions de la Fira d’Atraccions 2023, que iniciaran la seva instal·lació als dos recintes d’Els Pins i el Passeig de Mar, preparant-se per la seva posada en marxa. Es posarà en marxa a partir del divendres dia 14 i fins el dijous 27 de juliol, el dia abans en què se celebra el tradicional Aplec de l’Amor que tanca la Festa Major de Santa Anna.Hi haurà al voltant d’una 90ena d’atraccions, distribuïdes majoritàriament en dues tipologies. Al recinte firal que ocupa part de l’esplanada del costat de l’antic pavelló i tot l’antic camp de futbol de gespa –a cavall entre els barris del Racó d’en Portas, Els Pins i La Plantera- hi ha les que estan adreçades a les més agosarades i agosarats, pel públic jove. En canvi al front marítim del Passeig de Mar són més aconsellables pel públic infantil i familiar ja que, entre d’altres, inclouen el popular ‘Tren de la Bruixa’.

El ‘Dia del Nen’, amb l’oferta 2 x 1, serà el dijous 20 de Juliol

Com cada any, tornarà a haver el què tradicionalment s’anomena el ‘Dia del Nen’, que aquest 2023 coincidirà amb el dijous 20 de juliol. Es tracta d’una jornada en què les parades de la Fira d’Atraccions funcionen amb una oferta de 2 x 1: es paga el preu habitual que costa cada atracció i es donen 2 tiquets enlloc d’un per així gaudir-ne el doble. Ara bé, pot pujar-hi dues vegades o bé poden fer-ho dues persones alhora.Tothom qui vulgui pot gaudir d’aquesta oferta, tant la mainada com la gent gran, tot i que tradicionalment se li digui el ‘Dia del Nen’ perquè són als qui més els agrada pujar a les atraccions. Aquests tiquets de 2 x 1 funcionaran als dos recintes del Passeig de Mar i a la zona d’Els Pins per a totes les atraccions, llevat dels llocs de venda de menjar i beure, on l’oferta no és viable i no s’admeten els vals.Data de realització: 07/08/2023 | Data de la darrera actualització: 07/08/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300