Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Canvis de circulació al centre de Blanes de l’11 al 13 de juliol per uns treballs de reparació


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/09/2023 09:13:07 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Obres TransitCanvis de circulació al centre de Blanes de l’11 al 13 de juliol per uns treballs de reparació

S’ha de canviar una reixa d’aigües pluvials a la cruïlla del Carrer Jaume I amb l’Avinguda Joan Carles I i el Carrer Riera Alta

La Policia Local de Blanes ha alertat sobre uns canvis de circulació puntuals que caldrà fer la setmana vinent, amb motiu d’uns treballs de reparació que s’han de fer al sòl urbà. Més concretament, es tracta d’unes obres per arranjar i canviar la reixa d’aigües pluvials situada al principi del Carrer Jaume I, a tocar amb l’Avinguda Joan Carles I, el Carrer Riera Alta i la Plaça de l’Escorxador.Reixa situada a l'inici del Carrer Jaume I
L’empresa Aigües de Blanes ha de realitzar aquestes obres per solucionar l’actual situació de la reixa, que està enfonsada, i provoca un soroll continuat quan els vehicles hi passen pel damunt, amb la conseqüent molèstia pels veïns. Per facilitar que es puguin fer els treballs, s’hauran de fer diversos canvis en la circulació, tant del Carrer Jaume I com als adjacents que l’envolten.El tall està previst que s’allargui durant tres dies: des del dimarts dia 11 fins al dijous 13 de juliol. Les principals afectacions, a banda del tall d’accés al Carrer Jaume I, serà la desviació del transport públic que passa per aquest carrer, que haurà de seguir un recorregut alternatiu.El Carrer Pep Ventura canviarà de sentit circulatori mentre durin les obres
D’altra banda, circumstancialment, mentre durin els treballs, es canviarà el sentit de circulació del Carrer Pep Ventura perquè els veïns que tinguin gual puguin accedir al tram afectat, per entrar i sortir dels respectius garatges. Per això, durant els dies de les obres, aquest tram del Carrer Jaume I serà de doble sentit circulatori, però restringit només perquè hi accedeixin els veïns amb pàrquings.

Pel que fa als vehicles que circulin per l’Avinguda Joan Carles I en direcció al centre, hauran de desviar-se pel Carrer Salut per arribar a través d’aquest vial a la Plaça Solidaritat. Cal dir que en tots els accessos, així com al principi de l’Avinguda Joan Carles I, s’instal·larà senyalització informativa indicant que no podran accedir vehicles de més de 2 tones ja que, del contrari, no podran passar pel Carrer Salut.La Policia Local de Blanes, en coordinació amb Aigües de Blanes, s’ha encarregat de dissenyar i preparar tota una sèrie de cartells i senyalitzacions informatives perquè els conductors i conductores dels vehicles coneguin aquestes alteracions del trànsit per evitar, en la mesura del possible, les molèsties que pugui ocasionar.Data de realització: 07/09/2023 | Data de la darrera actualització: 07/10/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300