Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes projecta aquest dimarts ‘Minions, l’origen de Gru’ a la plaça de davant la Biblioteca Comarcal dins el cicle Cinema als Barris


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/10/2023 11:53:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CinemesBlanes projecta aquest dimarts ‘Minions, l’origen de Gru’ a la plaça de davant la Biblioteca Comarcal dins el cicle Cinema als Barris

La setmana passada es va oferir ‘Cinema Paradiso’ a la plaça de davant el local social de l’AVV

Aquest dimarts 11 de juliol a les 10 de la nit el Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes, amb la col·laboració de les Associacions de Veïns del municipi, continua les sessions del 5è cicle de Cinema als Barris amb la tercera projecció. En aquest cas es tracta del film d’animació ‘Minions, l’origen de Gru’, la seqüela de la preqüela derivada de ‘Els Minions’ i la cinquena entrada de la franquícia de Gru.Se situa a la dècada dels anys 70 del segle XX, on Gru creix en un barri residencial, quan triomfaven els pentinats cardats i els pantalons de campana. Amb aquest precedent, es desplega un film en la línia de la franquícia: un divertiment per a tota la família sense cap altra pretensió que el riure a cor que vols per envoltar una sessió per gaudir del setè art durant una nit d’estiu a la fresca.Projecció 'Cinema Paradiso' dimarts passat a Mas Moixa
Aquesta projecció serà la tercera del cinquè cicle a la que s’ha arribat enguany, i s’allotjarà a partir de les 10 de la nit a la plaça de davant la Biblioteca Comarcal, a cavall entre els barris del Racó d’en Portas, S’Auguer i Els Pins-La Plantera. Després de la sessió d’aquesta setmana el cicle s’interromprà amb motiu de la Festa Major de Santa Anna, i es reprendrà el dimarts 1 d’agost al barri de Montferrant amb el film català ‘Alcarràs’.

Segona projecció a Mas Moixa amb ‘Cinema Paradiso’

La setmana passada el cicle va incloure la segona projecció d’aquest 2023, que va tenir lloc a la Plaça de davant el local social de l’associació de veïns d’El Vilar Petit-Mas Moixa. Per donar la benvinguda als i les assistents, es van adreçar al públic la regidora de Participació Ciutadana, Estefania Romero, acompanyada dels representants de les associacions de veïns de Vilar Petit-Mas Moixa i Mas Borell, Pere Lopera i Carles López, respectivament.Pere Lopera, Estefanía Romero i Carles López
durant la presentació i benvinguda de la projecció de la setmana passada
Es va projectar el mític ‘Cinema Paradiso’, ja que el cicle ‘Cinema als Barris’ es caracteritza per oferir precisament un tipus de pel·lícules aptes per gaudir amb tota la família. La cinquena edició del cicle que s’està fent durant l’estiu d’aquest 2023 inclou tres films d’animació i tres altres amb actrius i actors ‘de carn i ossos’. Les sessions que encara resten per fer són les següents :

Dia i Hora
Títol Pel·lícula

Lloc
Dimarts 11 Juliol – 22 h‘Minions, l’origen de Gru’Plaça Biblioteca Comarcal
Racó d’en Portas
Dimarts 01 Agost – 22 h‘Alcarràs’Parc de la Brisa
Montferrant
Dimarts 08 agost – 23 h‘Ainbo’Plaça Ramon Casas
Mas Cremat
Dimarts 22 Agost – 22 h‘Top Gun: Maverick’Esplanada del PortData de realització: 07/10/2023 | Data de la darrera actualització: 07/10/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300