Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes proposa una sessió de contes itinerant amb tota la família dissabte amb ‘La Volta al Món en uns quants contes’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/12/2023 12:37:40 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOBlanes proposa una sessió de contes itinerant amb tota la família dissabte amb ‘La Volta al Món en uns quants contes’

L’espectacle mòbil a càrrec de l’animador Moi Aznar començarà dissabte a les 7 de la tarda a Sa Palomera, i farà un recorregut per S'Auguer i Sa Massaneda

L’Ajuntament de Blanes, a través del projecte ‘Treball als Barris’ del Departament de Promoció de la Ciutat, i comptant amb la col·laboració de la Biblioteca Comarcal, ha organitzat per aquest cap de setmana una experiència prou insòlita, nova i interessant. Es tracta que la família faci un recorregut per diferents espais del municipi, mentre s’expliquen diversos contes que els portaran molt lluny amb l’ajuda de la imaginació.
L’espectacle mòbil se n’encarrega d’animar-lo tot un expert en la matèria, Moi Aznar, qui incorpora al mestre de cerimònies perfecte per conduir la família a través d’un viatge pel municipi i pel món. I és que l’espectacle que es presenta du per títol ‘La Volta al Món en uns quants contes’, perquè d’això es tracta: de viatjar mentre es trepitgen diferents racons de Blanes, a l’hora que la imaginació contribueix a poder anar més lluny a través dels relats de Moi Aznar, de la Companyia de Teatre Còmic Jomeloguisojmelo

‘La Volta al Món en uns quants contes’ a S’Auguer i Sa Massaneda

‘La volta al món en uns quants contes’ es farà dissabte vinent 15 de juliol a partir de les 7 de la tarda, i el punt de trobada serà davant d’un dels indrets més emblemàtics de la ciutat: la Roca de Sa Palomera, el lloc més visitat del municipi on comença la Costa Brava o, si ho prefereixen: on la Costa es fa Brava. A partir d’aquí començarà una ruta per diferents escenaris, tot fent un recorregut pels barris de S’Auguer i Sa Massaneda.L’espectacle dura una hora, aproximadament, i per emprendre el vol tan sols es necessita que tothom qui vulgui fer l’extraordinari viatge tingui ganes de passar una bona estona i portar calçat còmode per no cansar-se, tot i que el recorregut que es farà no és llarg. L’habilitat del narrador, en aquest cas, fa que l’experiència la pugui gaudir públic de totes les edats, petits i grans, tot i la canalla serà lògicament la principal protagonista.


Data de realització: 07/12/2023 | Data de la darrera actualització: 07/12/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300