Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Comencen els treballs de reparació al centre de Blanes, amb canvis de circulació temporal fins dijous


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/12/2023 11:22:22 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Comencen els treballs de reparació al centre de Blanes, amb canvis de circulació temporal fins dijous

S’està arranjant una reixa d’aigües pluvials a la cruïlla del Carrer Jaume I amb l’Avinguda Joan Carles I i el Carrer Riera Alta

Aquest passat dimarts van començar les anunciades obres de circulació que han requerit fer uns canvis de circulació puntuals al centre del municipi. Més concretament, es tracta d’unes obres per arranjar i canviar la reixa d’aigües pluvials situada al principi del Carrer Jaume I, a tocar amb l’Avinguda Joan Carles I, el Carrer Riera Alta i la Plaça de l’Escorxador.L’empresa Aigües de Blanes està realitzant aquestes obres per solucionar la situació en què es trobava la reixa, que estava enfonsada, i provocava un soroll continuat quan els vehicles hi passaven pel damunt, amb la conseqüent molèstia pels veïns i veïnes. Per facilitar que es puguin fer els treballs, la Policia Local de Blanes ha hagut de fer diversos canvis en la circulació, tant del Carrer Jaume I com als adjacents que l’envolten.

Modificacions del trànsit al centre de la ciutat fins dijous

El tall, que es va començar a fer efectiu ahir dimarts, està previst que s’allargui encara dos dies més: avui dimecres i demà dijous 13 de juliol. Les principals afectacions, a banda del tall d’accés al Carrer Jaume I, estan sent la desviació del transport públic que passa per aquest carrer, que està seguint un recorregut alternatiu.D’altra banda, circumstancialment, mentre durin els treballs, s’ha canviat el sentit de circulació del Carrer Pep Ventura perquè els veïns que tinguin gual puguin accedir al tram afectat, per entrar i sortir dels respectius garatges. Per això, durant els dies de les obres, aquest tram del Carrer Jaume I és de doble sentit circulatori, però restringit només perquè hi accedeixin els veïns amb pàrquings.Pel que fa als vehicles que circulen per l’Avinguda Joan Carles I en direcció al centre, han de desviar-se pel Carrer Salut per arribar a través d’aquest vial a la Plaça Solidaritat. Cal dir que en tots els accessos, així com al principi de l’Avinguda Joan Carles I, s’ha instal·lat senyalització informativa indicant que no poden accedir vehicles de més de 2 tones ja que, del contrari, no poden passar pel Carrer Salut.La Policia Local de Blanes, en coordinació amb Aigües de Blanes, s’ha encarregat de dissenyar i preparar tota una sèrie de cartells i senyalitzacions informatives perquè els conductors i conductores dels vehicles coneguin aquestes alteracions del trànsit durant aquests dies. L’objectiu és evitar, en la mesura del possible, les molèsties que pugui ocasionar.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 07/12/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300