Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Reunió de treball del nou equip de govern de l’Ajuntament de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/12/2023 09:44:03 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EscutLat_VermellReunió de treball del nou equip de govern de l’Ajuntament de Blanes

Es convocaran setmanalment amb tots els regidors i regidores del govern com a complement de la Junta de Govern Local, per posar en comú els temes que s’estan treballant

Després que a finals del mes de juny va quedar definit el nou cartipàs municipal amb la distribució de responsabilitats, així com les tinences d’alcaldia i delegacions de funcions, durant aquestes setmanes el nou govern a l’Ajuntament de Blanes ja ha començat a caminar. Un cop superada la primera etapa de conèixer les respectives àrees de responsabilitat, l’equip de govern format per PSC, JxB, Grup Blanes i Blanes Si ha decidit convocar reunions setmanals amb les onze regidores i regidors al complet, complementàries a les Juntes de Govern Local on també participen les i els onze membres.Despatx de l'Alcalde, ahir al vespre
La idea d’aquestes trobades és posar en comú la feina que s’està fent des de les respectives àrees de treball, de manera que els quatre grups que conformen l’equip de govern estiguin al corrent de les qüestions que s’estan tractant. En la reunió mantinguda el vespre d’ahir dimarts, encapçalada per l’alcalde Jordi Hernández, cada regidora i regidor van anar exposant els principals temes que han estat tractant durant els primers dies de govern.

També es van exposar projectes en què s’està treballant, així com un dels esdeveniments més importants del municipi on comença la Costa Brava que centrarà l’interès de vilatans i visitants els propers dies. Es tracta de la Festa Major de Santa Anna, que inclou la celebració del 51è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava Sud – Trofeu Vila de Blanes. Un cicle festiu que s’encetarà el divendres 21 de juliol amb el Pregó d’Inici de Festes.Data de realització: 07/12/2023 | Data de la darrera actualització: 07/12/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300