Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Casal Benet Ribas de la Plaça d’Espanya serà aquest mes d’agost un refugi climàtic per combatre la calor


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/13/2023 05:03:07 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CasalBenetRibasVPEl Casal Benet Ribas de la Plaça d’Espanya serà aquest mes d’agost un refugi climàtic per combatre la calor

Obrirà de dilluns a divendres, de 11 h a 19 h per oferir un espai fresc per aquelles persones que no puguin aconseguir confort climàtic a casa seva

El Departament de Drets Socials de la Generalitat obrirà durant aquest mes d’agost diversos equipaments i instal·lacions de la Generalitat distribuïts arreu de Catalunya, que funcionaran com a refugis climàtic. Es tracta d’oferir un espai fresc on poder guarir-se de la calor a totes aquelles persones que no poden aconseguir confort climàtic a casa seva.Casal Benet Ribas de Blanes
Arreu de Catalunya hi haurà un total de 18 centres cívics i comunitaris (CCC) que obriran durant tot l’agost, mentre que d’altres 10 espais ho faran alguns dies del proper mes. Entre els 18 centres que obriran al llarg de tot l’agost se n’hi inclou un de Blanes. Es tracta del Casal Benet Ribas, ubicat a la Plaça d’Espanya, al centre de la ciutat.Més concretament, està previst que el proper mes obri cada dia, de dilluns a divendres, a partir de les 11 del matí i fins les 7 del vespre. Segons ha donat a conèixer Drets Socials de la Generalitat, en el cas que hi hagi avisos de calor molt intensa, les residències geriàtriques també redistribuiran les persones més fràgils cap a àrees climatitzades, i la Creu Roja incrementarà la seva activitat mitjançant consells telefònics i trucades de seguiment a les persones vulnerables.

Data de realització: 07/13/2023 | Data de la darrera actualització: 07/13/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300