Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull aquest cap de setmana el VIII Torneig de Futbol Platja, on s’han inscrit per primera vegada equips femenins


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/13/2023 04:37:42 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acull aquest cap de setmana el VIII Torneig de Futbol Platja, on s’han inscrit per primera vegada equips femenins

Culminarà diumenge a 2/4 de 7 i 2/4 de 8 amb les dues finals de la competició, que atrau cada any un gran nombre de públic a la platja del centre

Després de la represa de la competició que es va poder fer l’any passat, un cop superada l’etapa COVID, aquest proper cap de setmana la platja del centre de Blanes tornarà a acollir un esdeveniment a cavall entre l’esport, el lleure i l’espectacle. Es tracta del Torneig de Futbol Platja, que aquest 2023 arriba ja a la seva vuitena edició, i que tindrà lloc a l’espai que ocupen les dues pistes sobre la sorra.Imatges d'Arxiu: Trofeu Futbol Platja 2022
El VIII Torneig de Futbol Platja, organitzat pel Club Deportiu Blanes amb la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol i el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, es començarà a disputar dissabte al matí i s’allargarà durant tot el cap de setmana. Després d’omplir d’esport i bon rotllo tot el cap de setmana, culminarà diumenge amb les dues grans finals: a 2/4 de 7 la femenina i a 2/4 de 8 la masculina.Abans, s’haurà disputat el tradicional concurs de xilenes i faltes, que contribueix a anar escalfant l’ambient de cara a les dues grans finals. L’esdeveniment sol congregar sempre un gran nombre de públic a la platja del centre de la ciutat al llarg de tot el cap de setmana, però especialment quan es disputa la gran final, que es podrà seguir en directe en streaming a través d’ORVIS Conecta.

Participació d’equips femenins per primera vegada

Una de les principals novetats que inclourà la competició d’enguany serà la presència per primera vegada d’equips femenins, que fins al moment no s’havien decidit a inscriure’s, tot i que el trofeu estava obert a formacions de tots dos gèneres. En total, es preveu la participació d’uns 240 jugadors i jugadores estructurat en 16 equips estructurats en els diferents grups per fer el quadrant d’enfrontaments que s’aniran disputant al llarg de les jornades del trofeu.La major part són de Blanes i municipis de la seva àrea d’influència: Palafolls, Malgrat de Mar, Lloret de Mar, Tossa de Mar i Barcelona, principalment. També hi ha equips d’altres localitats més llunyanes que s’apunten a poder gaudir d’un dia d’esport i lleure i, sobretot, de molt bon humor, a una platja de la Costa Brava. Els partits es disputaran als dos camps de platja habilitats sobre la sorra, a la zona a tocar del lloc de Socors i del Banc dels Músics del Passeig de Mar.Dissabte l’activitat del trofeu començarà a 2/4 de 10 del matí i s’allargarà fins al migdia, quan es farà una aturada per dinar i reposar forces. A la tarda es reprendran els partits fins arribar la nit, quan hi haurà una festa amb música de DJ fins la una de la matinada. L’endemà diumenge l’activitat del trofeu es reprendrà de nou a 2/4 de 10 del matí amb els 8ens i 4rts de final a disputar al llarg de la jornada dominical. Després d’una nova aturada al migdia, a la tarda hi haurà els partits per dirimir els equips que arribaran a les dues finals.Després que s’hagi disputat les dues finals, se sortejaran diversos obsequis cedits per les empreses col·laboradores i establiments de restauració i es farà l’entrega final de premis en metàl·lic i regals. A banda dels trofeus per als primers classificats i classificades, també hi haurà guardonats i guardonades en el concurs de xilenes i faltes, al millor jugador, màxim golejador, millor porter, etc.Cal afegir encara un darrer ingredient que significa tot un al·licient afegit a l’activitat del VIII Torneig de Futbol Platja: la barra de bar per entretenir l’estomac i satisfer els i les assedegades que estarà instal·lada a peu de platja, i on se servirà menjar i beure. Perquè l’experiència sigui més atractiva, al seu costat hi haurà una zona d’ombra des d’on també es podrà seguir els partits al llarg de totes les jornades.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 07/13/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300