Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Les entitats de Blanes faran una presentació popular dels actes de la Festa Major 2023 dissabte al vespre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/14/2023 12:08:36 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGELes entitats de Blanes faran una presentació popular dels actes de la Festa Major 2023 dissabte al vespre

A les 20 h sortirà una cercavila des de la Plaça Verge Maria fins davant Sa Palomera, on l’acte culminarà amb la hissada de la bandera de Blanes al seu capdamunt

Aquest dissabte les entitats de Blanes, amb el suport de l’Ajuntament, han organitzat un acte de caire eminentment popular per començar a escalfar motors de cara a l’imminent inici de la Festa Major de Santa Anna. Es tracta que es presentin els actes que configuren el cicle festiu, just quan comença el compte enrere perquè comenci, a partir del divendres 21 de juliol.Fotografia d'Arxiu: Canvi de Bandera a Sa Palomera per celebrar
l'imminent inici de la Festa Major
L’objectiu és que siguin les pròpies entitats culturals, juvenils, socials, esportives i de tota mena les que s’encarreguin de donar-les a conèixer a tothom qui vulgui assistir a l’acte que es farà dissabte al vespre. És una manera més de difondre la destacada contribució que fan en l’organització i col·laboració d’actes i activitats de tota mena, repartits al llarg dels dies en què tindrà lloc el cicle festiu.

La presentació culminarà amb la hissada de la bandera de Blanes

L’acte s’encetarà a les dos quarts de vuit del vespre, amb la concentració dels diferents integrants que formaran part de la cercavila a la Plaça Verge Maria, al nucli històric del municipi. A les vuit començarà el recorregut festiu per diferents carrers del centre, fins arribar a la zona del davant de la Roca de Sa Palomera, a l’espai que hi ha a tocar del Monument a Lluís Companys.Allí es congregaran els i les representants de les diferents entitats, que faran un breu parlament per explicar la seva participació a la Festa Major de Santa Anna, amb l’ajut d’Esteve Rams, qui farà de mestre de cerimònies. Les intervencions les tancarà l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, i tot seguit es farà una fotografia de família abans que arribi el moment culminant de la jornada.

Un reduït grup de representants de les entitats pujarà fins el cim de Sa Palomera i s’encarregarà de fer la cerimònia que s’ha estat fent durant els anys anteriors: canviar la senyera, que habitualment oneja al seu capdamunt, per la bandera de Blanes. L’emblema de la ciutat on comença la Costa Brava lluirà mentre s’allargui el cicle festiu, i és una tradició que s’ha estat perpetuant des de fa dècades.A la presentació de demà dissabte s’ha convidat a participar des de les mateixes entitats a: Consell Local de Joventut, la Colla Diables de Blanes Sa Forcanera, Gegants de Blanes, Esbart Joaquim Ruyra, Casa de Andalucía, Associació Cultural Joan Comorera, Manaies de Blanes, Colla Castellera dels Maduixots, Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria, Banda Musical i Mossèn Joan Batlle, Assemblea Nacional Catalana, Club Billar Blanes, Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes, Entitats Esportives a càrrec de les barres, i Ajuntament de Blanes.Data de realització: 07/14/2023 | Data de la darrera actualització: 07/14/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300