Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes allarga fins al dimecres la recollida dels vals gratuïts per la Fira d’Atraccions


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/16/2023 11:17:57 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOL’Ajuntament de Blanes allarga fins al dimecres la recollida dels vals gratuïts per la Fira d’Atraccions

Es continuaran repartint al Departament de Promoció de la Ciutat de 10 a 16 h fins el dia 19 pels infants i joves nascuts entre el 2007 i el 2021 empadronats a Blanes

El gran nombre de persones que durant aquesta setmana s’han adreçat a recollir els vals gratuïts per poder gaudir la Fira d’Atraccions, ha provocat que s’hagi hagut d’ampliar el termini previst inicialment per poder anar a buscar-los. Inicialment estava previst que finalitzés el passat divendres però, vist que encara hi ha molts vals que encara no s’han anat a buscar, l’Ajuntament de Blanes ha decidit seguir fent-ho durant tres dies més.Fira d'Atraccions 2023
Serà del dilluns 17 al dimecres 19 de juliol, i durant aquests tres dies afegits continuarà havent-hi el mateix horari en què s’ha estat fent aquesta setmana: a partir de les 10 del matí i fins les 4 de la tarda. Cal anar a buscar-los al Departament de Promoció de la Ciutat, l’antiga Escola SAFA situada a l’Avinguda de l’Estació número 43, al costat de la ITV.Els vals gratuïts són per a infants i joves nascuts entre els anys 2007 i 2021 que estiguin empadronats a Blanes, i cal acreditar el parentiu amb el Llibre de Família o el document pertinent, així com el DNI del pare, mare o tutor. En total, l’Ajuntament de Blanes té previst repartir un total de 16.500 vals gratuïts. D’una banda, 12.000 tiquets s’estan repartint a través del Departament de Promoció de la Ciutat.D’altra banda, el consistori blanenc també ha distribuït 4.500 tiquets pels infants de famílies amb pocs recursos econòmics i altres casos d’emergència social. Les facilitats perquè el màxim nombre de persones pugui gaudir la Fira d’Atraccions de franc són possibles gràcies al conveni de col·laboració entre el Gremi d’Industrials Firaires de Barcelona i Província del Gremi de Firaires de Catalunya i l’Ajuntament de Blanes, a través del Departament de Promoció de la Ciutat.

El ‘Dia del Nen’, amb l’oferta 2 x 1, serà el dijous 20 de Juliol

Al marge d’aquests vals gratuïts per a infants i joves la Fira d’Atraccions també tindrà, com cada any, el què tradicionalment s’anomena el ‘Dia del Nen’, que aquest 2023 coincidirà amb el dijous 20 de juliol. Es tracta d’una jornada en què les parades de la Fira d’Atraccions funcionen amb una oferta de 2 x 1: es paga el preu habitual que costa cada atracció i es donen 2 tiquets enlloc d’un per així gaudir-ne el doble. Ara bé, pot pujar-hi dues vegades o bé poden fer-ho dues persones alhora.Tothom qui vulgui pot gaudir d’aquesta oferta, tant la mainada com la gent gran, tot i que tradicionalment se li digui el ‘Dia del Nen’ perquè són als qui més els agrada pujar a les atraccions. Aquests tiquets de 2 x 1 funcionaran als dos recintes del Passeig de Mar i a la zona d’Els Pins per a totes les atraccions, llevat dels llocs de venda de menjar i beure, on l’oferta no és viable i no s’admeten els vals. La Fira d’Atraccions es va posar en marxa el passat divendres al Passeig de Mar i al recinte d’Els Pins, i s’hi estarà fins el dijous 27 de juliol.Data de realització: 07/16/2023 | Data de la darrera actualització: 07/16/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300