Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els Teslaboral i les Pamat Legend guanyen el VIII Torneig Futbol Platja de Blanes en masculí i femení


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/17/2023 12:50:47 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOEls Teslaboral i les Pamat Legend guanyen el VIII Torneig Futbol Platja de Blanes en masculí i femení

Unes 4.000 persones s’han aplegat aquest cap de setmana a la platja del centre per veure la competició on han participat 240 jugadores i jugadors

Les dues grans finals disputades la tarda-vespre d’aquest passat diumenge a la platja central de Blanes han culminat un intens cap de setmana d’un dels esports més estiuencs: el futbol platja. Es tractava del VIII Torneig de Futbol Platja organitzat pel Club Deportiu Blanes amb la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol i el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes. En aquest darrer sentit, s’ha valorat com una de les millors edicions celebrada fins ara, amb un treball en equip excepcional.

Una vegada més, l’esdeveniment ha atret una gran quantitat de públic durant tot el cap de setmana –dissabte i diumenge durant tot el dia- en què s’han anat celebrant els diferents partits als dos camps de futbol ubicats sobre la sorra. Es calcula que els han presenciat unes 4.000 persones, majoritàriament aplegades ahir per gaudir de les dues finals, que van culminar a rengló seguit pel lliurament de premis als diferents classificats i guardons especials.La principal novetat d’aquesta vuitena edició ha estat que, per primera vegada, ha inclòs la participació d’equips femenins. Fins al moment, tot i que la competició estava oberta a la seva inscripció, mai no s’havien arribat a inscriure’n cap, per tant des de l’organització s’ha acollit de manera molt positiva que finalment s’hagi pogut assolir aquesta fita. En total, hi ha hagut 240 jugadors i jugadores repartits en 18 equips masculins i 3 equips femenins.

Teslaboral i Pamat Legend, equips guanyadors en masculí i femení

Cronològicament, la primera final disputada ahir va ser la que va enfrontar els equips de jugadores del Pamat Legend i del Pamat Padeleras, tancant-se amb victòria de les primeres després d’un intens enfrontament presidit pel fairplay i el bon rotllo. Destacava sobretot la presència de l’ex jugadora del primer equip del Futbol Club Barcelona, Melanie Serrano, capitana del Pamat Legend, qui va demostrar una vegada més la seva expertesa.
Precisament va ser l’esportista blanenca qui es va endur el premi a la MVP femenina, és a dir: la jugadora més valuosa (MVP: Most Valuable Player), un dels guardons que es va lliurar després que es van haver disputat les dues finals. La classificació dels equips femenins la va tancar la tercera formació que va participar, La Nou, qui va ocupar la tercera posició.
Per la seva banda, la final de la categoria masculina va enfrontar els equips de Teslaboral i Calma, proclamant-se campions per segon any consecutiu els jugadors del Teslaboral. En tercera posició es va situar el Solmar –qui havia estat el campió de l’anterior edició disputada pre-COVID, l’any 2019-, seguit en quart lloc per Fristaila, Aston Birra en cinquena plaça, Activa Sa Croqueta en sisena posició, Tossa Team a la setena plaça, i Pamat en vuitè lloc.
Pel que fa als premis especials, el de Joc Net va ser per a l’equip del Bar Nou Montecarlo, en especial pel seu capità Carlos del Campo, per la seva llarga trajectòria participant al torneig. Per la seva banda, el guardó al millor porter masculí va ser per a Rubén Roldan, de l’Sporting Calma, i el de màxim golejador per Adri Expósito, del Càmping Solmar. Respecte el premi al MVP masculí, el va guanyar Narcís Caballero, de l’equip campió, Teslaboral.
El lliurament de premis el van encapçalar l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, acompanyat pel president del Club Deportiu Blanes, Ivan Alaminos, i per la regidora d’Esports, Mònica Rabassa. També van participar-hi els tinents d’alcalde Joan Felip i Jaume Frigola. Per últim, val a dir que una altra de les novetats que hi ha hagut enguany ha estat les retransmissions en streaming amb la col·laboració d’ORVIS Connecta i Fitel TV, a qui l’organització ha agraït el seu suport, igual que a la Confraria de Pescadors i a l’empresa Manresa, que van facilitar el reg dels camps de futbol amb aigua marina.Data de realització: 07/17/2023 | Data de la darrera actualització: 07/17/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300