Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes viu una entretinguda tarda amb ‘La Volta al Món en uns quants contes’ per a tota la família


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/18/2023 09:30:56 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOBlanes viu una entretinguda tarda amb ‘La Volta al Món en uns quants contes’ per a tota la família

L’espectacle mòbil a càrrec de l’animador Moi Aznar va començar a Sa Palomera, i va fer un recorregut pels barris de S’Auguer i Sa Massaneda

Aquest cap de setmana Blanes ha viscut una nova activitat inclosa al projecte ‘Treball als Barris’ del Departament de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes. L’experiència també ha comptat en aquesta ocasió amb la col·laboració de la Biblioteca Comarcal. Fruit d’aquesta sinèrgia, la ciutat que es bressola prop del mar va acollir una experiència prou insòlita, nova i interessant.Sessió Contes Itinerants dissabte passat
Es tracta que tothom qui volgués de la família, o grups d’amics i amigues, fessin un recorregut per diferents espais del municipi, mentre s’explicaven diversos contes que els van portar molt lluny amb l’ajuda de la imaginació. Tot plegat mentre, simultàniament, es podia veure món, és a dir: que els contes no s’explicaven en una determinada sala sense moure-s’hi.Enlloc d’això, l’espectacle ja ho anunciava prou bé amb el seu mateix títol: ‘La Volta al Món en uns quants contes’, perquè d’això es tractava: de viatjar mentre es trepitjaven diferents racons de Blanes, a l’hora que la imaginació contribuïa a poder anar més lluny a través dels relats de Moi Aznar, de la Companyia de Teatre Còmic Jomeloguisojmelo‘La volta al món en uns quants contes’ va començar dissabte al vespre, quan tot just comença lentament a intuir-se que s’acosta la vesprada. El punt de trobada va ser davant d’un dels indrets més emblemàtics de la ciutat: la Roca de Sa Palomera, el lloc més visitat del municipi on comença la Costa Brava o, si ho prefereixen: on la Costa es fa Brava. A partir d’aquí es va seguir una ruta per diferents escenaris, tot fent un recorregut pels barris de S’Auguer i Sa Massaneda.Durant una hora, es va gaudir de diferents contes al mateix temps que s’anava coneixent territori. I és que ja se sap que per emprendre el vol tan sols calia que tothom qui volgués fer l’extraordinari viatge tingués ganes de passar una bona estona. L’habilitat del narrador, en aquest cas, va aconseguir que el públic de totes les edats, petits i grans, passessin una entretinguda estona, tot i que la canalla va ser, lògicament, la principal protagonista.Data de realització: 07/18/2023 | Data de la darrera actualització: 07/18/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300