Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

22a Desfilada Inter Generacional de Vestits de Paper de l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Benet Ribas de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/19/2023 11:19:17 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

gent gran22a Desfilada Inter Generacional de Vestits de Paper de l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Benet Ribas de Blanes

Durant més de dues hores models de totes les edats van impressionar el nombrós públic congregat a la passarel·la a l’aire lliure

Com marca la tradició, durant el mes de juliol hi ha un esdeveniment a l’aire lliure que causa sensació. Perquè així sigui, la Plaça d’Espanya esdevé en una autèntica passarel·la de moda a l’aire lliure, enguany per acollir la que ja ha estat la 22ena Desfilada de Vestits de Paper. L’organitza organitzada l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Benet Ribas, i es mostren les confeccions del grup del Taller de Vestits de Paper.22a Desfilada Vestits de Paper
Sense trencar el costum dels anys anteriors, la desfilada va congregar el passat dissabte vuit de juliol una gran quantitat d’entusiasta públic que no va parar d’aplaudir en cap moment totes les intervencions de les models. Majoritàriament membres del casal, però també models més joves, generalment familiars de les modistes dels vestits de paper que els havien confeccionat amb especial dedicació.
Sempre es fan dues sessions: els vestits creats l’any anterior i els de nova creació de l’any en curs. Al primer passi van desfilar les següents models: Conxita, Margarita, Ma Carmen, Marga, Susana, Pili, Rosa, Elvira, Fina, Ma Lluïsa, Amanda, Leonor, Lola i Pilar. A la segona part va ser on van desfilar més joves models, començant per l’Amanda, que lluïa un vestit confeccionat per la seva àvia, la Salvadora; i després dues creacions de la Pilar lluïdes per dos joves models: la Lucía i en Xavi, el seu net.
Darrera d’aquests joves models van desfilar, gairebé pel mateix ordre que al primer passi Conxita, Margarita, Ma Carmen, Marga, Índia –amb un vestit confeccionat per la Lourdes i la Pilar-, Susana, Pili, Rosa, Elvira, Fina. Lluïsa, Amanda, Leonor, i de nou una altra jove model, la Cristina, amb un model confeccionat per la Lola. Va ser precisament ella qui va desfilar tot seguit, i rere d’ella en Pol, amb un vestit de tres peces fet per la seva àvia Lourdes. Finalment la desfilada la va tancar la Pilar.

Una festa compartida per públic de totes les edats

Cal destacar la tasca de la mestra de cerimònies, Rosa Tatay, qui va descriure al públic assistent els detalls més importants dels models que lluïen les i els models dalt la passarel·la. Entre el públic assistent s’hi comptava l’alcalde, Jordi Hernández, acompanyat del regidor de la Gent Gran, Mario Ros, així com de la responsable de l’Oficina de Benestar Social i Família i del Casal Benet Ribas, Susanna Sola.També van assistir regidors i regidores de l’ajuntament que no es van voler perdre detall de l’esdeveniment i membres de la junta de l’entitat. La mestre de cerimònies va agrair especialment la participació de tots ells i elles, així com la tasca de Lourdes Ruiz al Back Stage, la del tècnic de so Àngel Benito, i la col·laboració de Flors Rosetta. Precisament gràcies a aquest suport, al terme de la desfilada el president de l’Associació de Pensionistes i Jubilats, Miquel Clavero, va lliurar a tots i totes les models una flor com obsequi.
Una fotografia de família amb les i els protagonistes de la desfilada, acompanyades del president de l’entitat, l’alcalde i representants del consistori va posar un animat punt i final a la vetllada. Totes les peces que es van poder gaudir són d’alta costura, semblants als que lluïen les models de les passarel·les de les grans firmes de Prêt à Porter. Si li afegim la professionalitat amb què desfilen les models, al ritme de conegudes cançons de tots els temps, tot plegat contribueix a fer que la vetllada sigui molt apreciada pels espectadors fidels.Data de realització: 07/19/2023 | Data de la darrera actualització: 07/19/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300